NavMenu

"Samsung" najkreativniji oglašivač godine

Izvor: eKapija Ponedeljak, 18.04.2016. 14:22
Komentari
Podeli
"Samsung" je dobio priznanje za najkreativniji marketing u 2016. godini na Međunarodnom sajmu kreativnosti "Lions" u Kanu, najvećem svetskom skupu stručnjaka za kreativnu komunikaciju i reklamiranje. Nagrada "Najkreativniji u marketingu" se dodeljuje na godišnjem nivou kompanijama koje su napravile kreativne i suštinske pomake u svetu marketinga.

- Kada pogledate "Samsungove" pobede na "Kan Lions" festivalu, čak i one iz prošle godine, ono što vam odmah pada u oko je raznolikost "Lavova" koje nose kući zbog svoje posvećenosti i kreativnosti. Oni su odlični u svim kategorijama, uključujući i oblasti kao što su komunikacije u zdravstvu, produkcija i brendirani sadržaj, a osvojili su i jednog Titanijumskog lava - rekao je Teri Sevidž, predsedavajući "Lions" festivala.

Kako je navedeno u saopštenju kompanije, "Samsung" stalno iznova osmišljava svoj pristup marketingu, tako da se njegova strategija usmerava ka potrošaču. Ova kompanija se fokusira na to da proizvodi i tehnologije mogu da stvore novi smisao u životima korisnika. Na primer, "Samsungove" kampanje iz 2015. godine obuhvataju kampanju "Pogledaj me" ("Look at Me") za autističnu decu, "Bezbednosni kamion" ("Safety Truck") za bezbednost saobraćaja, "Svaki dan je prvi dan" ("Every Day is Day One") za sportiste i "U centru pažnje" ("Center Stage") za poboljšano iskustvo u kupovini u maloprodaji. Na ovim kampanjama Samsung je sarađivao sa kreativnim agencijama svetskog renomea, kao što su "Cheil Worldwide", "Leo Burnett" i "72&Sunny".


- Mi verujemo da naše inovacije otvaraju mogućnosti ljudima da posegnu za višim ciljevima i sanjaju veće snove - izjavio je Monsu Kim, izvršni potpredsednik Globalnog marketinškog centra kompanije "Samsung".

- Za nas u "Samsungu", obogaćivanje života ljudi je u srži svih naših napora i naš marketing odslikava upravo tu filozofiju - dodao je Kim.

Šezdeset treći Međunarodni festival će se održati od 18. do 25. juna 2016. godine, a posetiće je više od 15.000 delegata iz preko 95 zemalja.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Niška multifunkcionalna dvorana kulture sa 2.000 mesta ipak će se graditi na drugoj lokaciji - Raspisan konkurs za idejno rešenje

Grad Niš raspisao je konkurs za izradu idejnog rešenja izgleda novog višenamenskog objekta kulture u Nišu. Buduća multifunkcionalna dvorana kulture gradiće se na katastarskim parcelama br. 262/1 i 263/1 K. O. Niš-Ćele Kula, ukupne površine 2,21 ha. Reč je o zemljištu u neposrednoj blizini Roda centra na Vizantijskom bulevaru. Objekat treba da sadrži ulazni višenamenski hol (komunikacija, prostor za izložbe i prostor za virtuelne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.