NavMenu

"UNIQA osiguranje" partner 29. Beogradskog maratona - Za obaranje svetskog rekorda 50.000 EUR

Izvor: eKapija Četvrtak, 14.04.2016. 12:27
Komentari
Podeli
Kompanija UNIQA je i ove godine siguran partner 29. Beogradskog maratona. Pored podrške u realizaciji ovog najvećeg sportskog događaja u zemlji i osiguranja svih učesnika, UNIQA je zajedno sa Beogradskim maratonom obezbedila i posebne bonuse najuspešnijim takmičarima, ali i savršenu zabavu za sve.

- Ponosni smo što smo i ove godine deo najmasovnijeg pokreta u Srbiji i najprestižnijeg sportskog takmičenja. UNIQA osiguranje je prijatelj Beogradskog maratona, maratonaca i publike. Kao zvanično osiguranje Beogradskog maratona, UNIQA se brine i o sigurnosti svih učesnika. I ove godine podržaćemo sve takmičare posebnim muzičkim programom na Brankovom mostu, kao i na potezu od Londona do Terazija, što će nadamo se biti dodatni podsticaj takmičarima da ostvare što bolje rezultate. Nadamo se da će, zbog odlične atmosfere na ulicama Beograda, i broj posetilaca biti rekordan, kao i broj do sada prijavljenih takmičara - rekla je Sonja Marić, direktorka sektora za marketing i PR "UNIQA osiguranja".

Ove godine, UNIQA je dovela pojačanje u svoje redove, pa se timu pridružila i košarkašica Nataša Kovačević koja će trčati Trku zadovoljstva od 5 km. Nedavno, "UNIQA osiguranje" i Fondacija Nataša Kovačević započeli su saradnju kojom kompanija UNIQA podržava projekte Fondacije. Uz poruku da su heroji svi koji u subotu izađu na ulice, bilo da aktivno učestvuju ili aktivno navijaju, UNIQA i Nataša žele da 16. aprila pošalju najlepšu razglednicu iz Beograda.

Najveća bonus nagrada na 29. Beogradskom maratonu biće 50.000 EUR za svetski rekord u maratonu u muškoj i ženskoj konkurenciji.

- Izuzetno nam je drago što nastavljamo saradnju sa UNIQA osiguranjem. UNIQA brine o aspektu bezbednosti svih učesnika u događaju, o njihovoj zabavi na stazi i o posebnim nagradama za pobednike i rekordere na ovoj manifestaciji. Bonusima za obaranje rekorda u internacionalnoj i domaćoj konkurenciji pruža se i velika podrška domaćim atletičarima - istakao je Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona.

Osim što podržava maraton, UNIQA je i ove godine odlučila da podrži i maratonce, ali i zabavi mnogobrojne posetioce maratona. Zato će ove godine biti upriličena specijalna muzička avenija - od Londona do Terazija, gde će podršku maratoncima davati trubači, rok bend "Old hat orchestra" i bubnjari na čelu sa Dragoljubom Đuričićem.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.