NavMenu

Rok za završetak izgradnje "Lidla" u Zrenjaninu 1. novembar - U planu gradnja još jednog objekta

Izvor: eKapija Četvrtak, 14.04.2016. 15:48
Komentari
Podeli
(Foto: zrenjanin.rs)
Nakon što su marta 2012. godine kupili zemljište u Zrenjaninu, na početku Ulice Pere Dobrinovića, kao prvu svoju lokaciju u Republici Srbiji, predstavnici nemačkog lanca hipermarketa "Lidl" otvorili su nekoliko gradilišta u našoj zemlji, između ostalog i na pomenutoj lokaciji u Zrenjaninu.

Radovi na izgradnji trgovinskog objekta u tom gradu povereni su novosadskom preduzeću "Best izgradnja", a izvode se prema projektu firme "North engineering" iz Subotice. Glavni projektant je Dražen Blažević. Bruto površina objekta biće 2.660 kvadratnih metara.

Kako se navodi na info-tabli gradilišta, rok za završetak radova je 1. novembar ove godine, ali to ne znači i da će objekat tada biti otvoren, prenosi sajt grada Zrenjanina.

Naime, politika "Lidla" je da istovremeno otvara objekte na više lokacija, ali i da završava distributivne centre za snabdevanje, kakav će biti podignut u Novoj Pazovi. Kako su ranije najavili iz te kompanije, ali i u Vladi Republike Srbije, svih dvadesetak objekata u Srbiji trebalo bi da budu otvoreni do 2018. godine.

Ono što je novo u vezi sa kompanijom "Lidl" u Zrenjaninu jeste da će u tom gradu biti izgrađen još jedan prodajni objekat, i to na lokaciji na Bagljašu.


Fotogalerija
Izgradnja hipermarketa
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.