NavMenu

Regionalno poslovno upoznavanje - Održani brzi poslovni sastanci Slovenačkog poslovnog kluba u saradnji sa UPŽ i Hrvatskim poslovnim klubom

Izvor: eKapija Ponedeljak, 11.04.2016. 08:32
Komentari
Podeli
Slovenački poslovni klub (SPK) je u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije (UPŽ) i Hrvatskim poslovnim klubom u Beogradu, organizovao 6. aprila Brze poslovne sastanke (Speed Business Meetings) u cilju uspostavljanja novih kontakata, predstavljanja proizvoda ili usluga, razmene informacija o trenutnim poslovnim potrebama i mogućnostima uspostavljanja saradnje. Svaka kompanija je imala pravo na ukupno 12 sastanaka.

- Na brzim poslovnim sastancima učestvovalo je ukupno 42 predstavnika različitih kompanija iz tri zemlje regiona. Verujemo da će oni rezultirati uspostavljanjem poslovne saradnje. Ovaj događaj potvrđuje da je firmama članicama Udruženja i poslovnih klubova najvažnije umrežavanje, a za UPŽ Srbije je to pokazatelj da ovakve susrete treba češće organizovati. – istakla je dr Sanja Popović Pantić, predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije.

- Hrvatski poslovni klub prvi put se uključio u okupljanje ovakve vrste, za koje smatram da je izuzetno korisno za sve učesnike, ne samo radi predstavljanja svoje ponude i upoznavanja novih potencijalnih klijenata već i radi nastavka komunikacije u narednom periodu i razmene dobrih poslovnih iskustava. Očekujem da će se u narednom periodu sve više naših članova uključivati u zajedničke aktivnosti sa Slovenačkim poslovnim klubom i Udruženjem poslovnih žena Srbije. Zadovoljstvo je biti u društvu tako aktivnih i uglednih organizacija, pa ćemo se potruditi da damo sve od sebe da opravdamo poverenje koje su nam ukazali uključujući nas u svoje projekte. - rekla je Marija Radulović, predsednica Hrvatskog poslovnog kluba.


Danijela Fišakov, predsednica Slovenačkog poslovnog kluba, izjavila je:

- Slovenački poslovni klub je asocijacija koja najmanje dva puta mesečno organizuje sastanke, uslovno rečeno, kratkog formata. Jedan od takvih je i današnji SBM. Drago mi je da smo sa Udruženjem poslovnih žena Srbije i Hrvatskim poslovnim klubom, okupili veliki broj privrednika koji će imati priliku da razmene kontakte i informacije, i gotovo sam sigurna da će svako od njih iskoristiti priliku koju ovakvi sastanci i pružaju. Želim da zahvalim i hotelu "Hyatt Regency Beograd" koji je uvek bio otvoren za saradnju sa Klubom tako da je više puta bio u ulozi partnera naših događaja.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.