Izvor: eKapija | Sreda, 28.11.2007.| 16:10
Izdvojite članak Odštampajte vest

Menadžeri u humanoj misiji - u hotelu "Hyatt" održan Bal u organizaciji SAM

(Foto: b)

U Kristalnoj dvorani hotela "Hyatt" Srpska asocijacija menadžera (SAM) je organizovala prvi humanitarni Bal menadžera. Verujući u aktivan doprinos društvenoj zajednici SAM je organizovao humanitarni skup u želji da on postane tradicionalan.

Sredstva prikupljena balom biće donirana Udruženju studenata sa hendikepom u Kragujevcu i Beogradu. Želja SAM je da ovim mladim ljudima bude omogućeno što lakše uključivanje u svakodnevni život i poslovno okruženje, saopštio je SAM.

Ovim Balom, mnogobrojni članovi Asocijacije i veliki broj zvanica iz javnog života zajedno su proslavili godišnjicu rada SAM i njen prijem u Evropsku konfederaciju menadžera.

- Želim da podignem ovu čašu u čast uspešne godine Srpske asocijacije menadžera, svih njenih aktivnih članova koji su se posvetili izgradnji ovog udruženja, a u želji da svi mi ovde prisutni zajedno stvaramo privredno, akademsko, sportski, kulturno i ekonomski jaku Srbiju i nazdravljam u čast svih koji svojim uspehom tome doprinose - pozdravio je prisutne domaćin skupa i predsednik Srpske asocijacije menadžera Slobodan Vučićević.

Voditelji programa bili su Branka Nevestić i Dragan Nikolić, a među zvanicama bili su potpredsednik Vlade Republike Srbije Božidar Đelić, ministar bez portfelja za Nacionalni investicioni plan Dragan Đilas, Milan Parivodić, Tanja Tadić, kao i brojni uspešni ljudi iz biznisa, finansija i kulture kao Ivan Tasovac, Dragana Ognjenović, Jadranka Jovanovic, i sporta Dragan Džajić, Žarko Zečević, i mnogi drugi uspešni predstavnici javnog života Srbije.

Tematski, prvi Bal menadžera je bio posvećen "USPEHU", a svi prisutni su uživali u bogatom programu. Tokom bala održana je aukcija arhivskih vina, humanitarna lutrija, a lepu atmosferu činio je još prijatnijom orkestar J.Maljokovića.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.