NavMenu

U Batajnici asfaltiranje još 26 ulica do kraja 2016. godine

Izvor: Tanjug Sreda, 30.03.2016. 09:04
Komentari
Podeli

(Foto: Aleksandar Parezanović)
U batajničkom naselju Belarice pri kraju su radovi na asfaltiranju ulica, koji su počeli u februaru, a završne radove juče je obišao gradonačelnik Beogarda Siniša Mali, koji je rekao da će do kraja godine u Batajnici biti asaltirano još 26 ulica.

Prema njegovim rečima, za nekoliko dana, kada asfaltiranje bude završeno, više od 6.500 kvadratnih kilometara novog asfalta biće u tom delu Batajnice.

- Ovo je samo jedan deo naših aktivnosti da svaka ulica dobije asfalt, a dogovorili smo da do kraja godine asfaltiramo još 26 ulica u Batajnici - rekao je gradonačelnik.

Siniša Mali je dodao da nadležni na ovome neće stati i da će u narednih 10 godina u Zemunu biti investirano više od 200 mil EUR u izgradnju vodovodne i kanalizacione mreže.

Radiće se, tvrdi gradonačelnik, i na novim stajalištima, javnom osvetljenju, izgradnji parkića, dečjih igrališta...

- Stvari napreduju, idemo korak po korak, rešavamo jedan po jedan problem, jer želimo da svi građani, bez obzira gde žive, imaju jednake uslove za život. To je naš prioritet od kojeg nećemo odustati - rekao je Mali.

On je podvukao da je veoma važan ekonomski razvoj Zemuna, te da nadležni žele da stave akcenat na otvranje novih fabrika i privlačenje investicija u tom delu Beograda.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.