NavMenu

"Energoprojekt Niskogradnja" rekonstruiše 17,7 km pruge na južnom delu Koridora 10 - Radovi vredni 3,7 mil USD

Izvor: eKapija Utorak, 29.03.2016. 15:49
Komentari
Podeli

(Foto: Milica Stevuljević)
"Energoprojekt Niskogradnja", u svojstvu podizvođača radova, sklopila je ugovor sa "Železnicama Srbije" kao investitorom i "RŽD International - Ogranak Beograd", kao izvođačem radova.

Ovaj podizvođački ugovor odnosi se na rekonstrukciju železničke pruge na južnom delu Koridora 10, na deonici Vranjska Banja - Ristovac.

Izvođenje radova na navedenoj deonici (u ukupnoj dužini od 17,7 km) obuhvata rekonstrukciju zemljanog planuma, izgradnju objekta za odvod vode, perona, prilaznih puteva i izmeštanje i zaštitu kablova i objekata.

Ugovorena vrednost radova iznosi 3,7 mil USD (bez PDV-a). Rok za realizaciju projekta je 11 meseci.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

02.06.2023.  |  Energija, Industrija, Građevina

Beogradske elektrane ubuduće će i hladiti potrošače - Gradiće se novo postrojenje za kompleks Nacionalnog stadiona i EXPO centra u Surčinu

JKP Beogradske elektrane raspisale su tender za izradu prethodne studije opravdanosti sa generalnim projektom za izgradnju kogeneracijskog/trigeneracijskog postrojenja na području PPPP Nacionalni stadion, a vrednost nabavke procenjena je na 20 miliona dinara. U okviru područja Nacionalni stadion određen je prostor za novi toplotni izvor Surčinsko polje. Površina zemljišta određena za ovaj javni kompleks je veća od 5ha. Budući kompleks

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.