NavMenu

"Hypo" pomaže poljoprivrednicima - više od 33 mil EUR registrovanim gazdinstvima

Izvor: eKapija Petak, 23.11.2007. 11:26
Komentari
Podeli

Ukupni plasmani Hypo banke registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima do kraja oktobra 2007. godine premašili su 33 mil EUR, što predstavlja rast od 52% u odnosu na kraj 2006. godine, saopštila je banka.

U poslednjem ciklusu, tokom oktobra, prema navodima iz saopštenja, Hypo banka je primila 460 zahteva, od čega je 420 odobrilo Ministarstvo poljoprivrede, u ukupnom iznosu većem od 50 miliona dinara.

Hypo banka u Srbiji je trenutno jedina koja odobrava kredite poljoprivrednicima na rok i do 20 godina, sa mogućim grejs periodom do 24 meseca, pri čemu se klijenti mogu odlučiti za različite valutne modele, odnosno kreditiranje u dinarima, indeksaciju u evrima ili švajcarskim francima, navodi se u saopštenju.

Za samo sedam meseci 2007. godine, Hypo banka je stekla više od 1500 korisnika Hypo Agrar Paketa, jedinstvenog proizvoda na tržištu, koji registrovanim gazdinstvima nudi kombinaciju većeg broja usluga, a koje im do sada nisu bile dostupne.

Neke od najvažnijih su dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu, SMS servis obaveštavanja o promenama po računu, elektronsko bankarstvo, debitna i kreditna kartica. Ove usluge su kombinovane sa kreditima iz standardne ponude uz popust na jednokratnu naknadu koja je smanjena na 1,45%.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.