Izvor: eKapija | Utorak, 22.03.2016.| 17:28
Izdvojite članak Odštampajte vest

Znanje nema granice - Treći "Networking Day" 30. marta u Beogradu

Treći "Networking Day" pod sloganom "Znanje nema granice" održaće se 30. marta restoran "Novak" u beogrdaskom naselju Dorćol.

Gosti ovih poslovnih susreta biće Saša Milovančević, Goran Stevanović, Tijana Manitašević i Lazar Erić.

Saša Milovančević je osnivač i CEO kompanije "Aqos Technologies" koja se bavi dizajnom i izradom sportskih automobila. Ovo je jedan od najvećih svetskih startup projekata poreklom je iz Srbije i na kojem radi domaći tim stručnjaka. O "Aqosu" su već pisali brojni svetski mediji a projekat je prezentovan i na sajmu automobila u Ženevi.

Goran Stevanović je direktor i jedan od osnivača "PSTech"-a, jedne od najprestižnijih IT kompanija s najbržim rastom u Srbiji i regionu. Danas, nakon spajanja "PSTech"-a sa engleskom kompanijom "Endava", je na poziciji Head of Delivery međunarodne kompanije "Endava" odgovoran za vođenje poslovanja sa tehnološkim klijentima.

Tijana Manitašević, član je tima našeg najpoznatijeg startup projekta sa svetskom reputacijom, "Strawberry energy". Njihovi javni solarni punjači mobilnih uređaja i WiFi stanice, "Strawberry" drveće, do sada su postavljeni na 18 lokacija u šest zemalja Evrope. Višestruko je nagrađivan startup od strane Evropske komisije i prestižnih evropskih i američkih organizacija. Novi proizvod, "Strawberry Pametna klupa", nedavno je premijerno postavljen na četiri lokacije u prestižnoj četvrti Londona - Canary Wharf.

Lazar Erić dolazi kao predstavnik mladih snaga srpskog preduzetništva. Osnivač je "Enovativ"-a i pokretač projekta "Teillorke" koji je fantastičan primer entuzijazma i vere koju naši mladi ljudi poseduju i njima pokreću svoje porodice na preduzetništvo. Lazar je pored svega i student FON-a. Živi na relaciji Čačak – Beograd.

Više informacija o učestvovanju, rezervaciji i ulaznicama pročitajte OVDE .

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.