NavMenu

TOS promoviše Srbiju na Međunarodnoj turističkoj berzi "MITT 2016" u Moskvi

Izvor: Tanjug Ponedeljak, 21.03.2016. 14:11
Komentari
Podeli
Turistička organizacija Srbije objediniće nastup turizma Srbije na Međunarodnoj turističkoj berzi "MITT 2016", koja se održava u Moskvi od 23. do 26. marta. Za potrebe predstavljanja turizma Srbije zakupljen je izložbeni prostor veličine 80 m2, navodi se u saopštenju.

Pored Turističke organizacije Srbije, na štandu će svoju ponudu predstaviti i turističke organizacije Beograda, Vojvodine, Zlatibora i Niša, Regionalna razvojna agencija Zapadne Srbije, organizatori putovanja "Glob Metropoliten Tours", "Luna travel", "Omniturs", "7-TUR", "R-TURS", "Apelsin", "Geometria", "Otava" i "Kon Tiki/Big Blue", hoteli "Moskva" iz Beograda i "Premier Aqua" iz Vrdnika, kao i banje Prolom, Lukovska i Atomska.

Kao najinteresantniji proizvodi za ruske turiste posebno će se promovisati kratki odmori u gradovima, ponude banja i spa centara, muzičke manifestacije, priroda i kulturno nasleđe Srbije. U okviru promocije kulturno-istorijskog nasleđa na štandu će biti organizovana prezentacija slikanja ikona.

Uoči sajma održaće se konferencija za novinare i master klas - prezentacija pripreme specijaliteta srpske kuhinje u prostorijama poznatog turističkog i gastronomskog časopisa "Hleb i so".


Na štandu turizma Srbije će, tokom trajanja sajma, biti organizovana i radionica na kojoj će se sresti srpski i ruski organizatori putovanja u cilju uspostavljanja kontakata i pripreme programa odmora u Srbiji za ruske turiste.

Tokom održavanja sajma u Moskvi, u organizaciji Ministarstva kulture Ruske Federacije, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije i Turističke organizacije Srbije, održaće se i sastanak predstavnika avio kompanija i organizatora putovanja iz Rusije i Srbije, na kome će se dogovarati modaliteti buduće saradnje i načini privlačenja većeg broja ruskih turista u Srbiju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.