NavMenu

Kompanija "Electrolux Professional" realizovala značajne projekte

Izvor: eKapija Utorak, 15.03.2016. 13:17
Komentari
Podeli

Kompanija "Elextrolux Professional", lider u proizvodnji kuhinjskih uređaja za komercijalne objekte, je zajedno sa svojom partnerskom firmom "Elux" doo, opremila "MK Mountain Resort" na Kopaoniku, kao i hotel hotel "88 Rooms" u Beogradu.

"MK Mountain Resort" čine "Grand hotel &Spa", "Family Hotel Angella" i apartmani "Konaci", čiji ukupan smeštajni kapacitet čini 260 soba (porodične, premium i executive sobe i predsednički apartmani).

Hotel "88 rooms" nalazi se u srcu starog Beograda, u Takovoskoj ulici i nudi moderan ugostiteljski koncept, vođen "know-how" principima kompanije "MK Mountain Resort".

- Podrška koju smo dobili prilikom izbora odgovarajućih uređaja, partnerova stručnost, kao i izvanredan odnos cene i kvaliteta, je ono što je prevagnulo pri izboru dobavljača, i zbog čega smo se odlučili za "Electrolux Professional". Dobavljač nam je bio na raspolaganju i nakon obavljene prodaje, te smo u svakom trenutku mogli da računamo na zalihe rezervnih delova - kaže Đoko Mamula, glavni kuvar u "MK Group resort".

On napominje da je uz pomoć "Electrolux" opreme uspostavljen brz i efikasan proces pripremanja hrane u hotelima grupacije "MK Mountain Resort".

Kompanija "Electrolux" ima bogatu listu referenci, a pored "MK Mountain Resort", među njenim klijentima su i "Hilton Bomanti" hotel u Istanbulu, "Waldrof Astoria" hotel u Berlinu, hotel "Four Seasons" u Milanu, hotel "Sheratone Skyline" u Londonu i mnogi drugi.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.