Izvor: eKapija | Utorak, 08.03.2016.| 08:18
Izdvojite članak Odštampajte vest

Druga regionalna koučing konferencija "Where Coaching Meets Science" 22. marta u Beogradu

(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Najpriznatiji regionalni i svetski stručnjaci u oblasti koučinga, discipline koja je posvećena oslobađanju ljudskih potencijala, okupiće se 22. marta na drugoj regionalnoj koučing konferenciji pod nazivom "Where Coaching Meets Science" "Atria Group SEE" i "Erickson International" organizuju drugu regionalnu koučing konferenciju "Where Coaching Meets Science" koja će se održati 22. marta 2016. godine, u hotelu "Crowne Plaza" u Beogradu.

Više od 150 koučeva, internacionalnih koučing trenera, HR menadžera i stručnjaka iz sfere biznisa, okupiće se na jednom mestu kako bi podelili svoja iskustva i prakse iz oblasti koučinga.

Konferencija "Where Coaching Meets Science" je jedinstvena prilika da delegati saznaju sve o koučingu i njegovoj primeni u biznisu. Kroz predavanja, i dva kruga interaktivnih radionica koje će voditi međunarodno priznati koučing eksperti, učesnici će otkriti zbog čega se koučing uspešno primenjuje u svetu biznisa kao praktičan, snažan alat za organizacioni i lični razvoj, već više od dve decenije.

Cilj koučinga je unapređenje rezultata i učinka klijenata u najrazličitijim poslovnim i životnim oblastima. Koučing ima ulogu pokretačke snage koja oslobađa ljudski potencijal za stvaranje novih i kreativnijih ideja, modela i ponašanja koji vode do uspeha. Poznati svetski stručnjaci iz oblasti koučinga već su potvrdili svoje učešće na konferenciji. Neki od njih su: Julie Hay, John Blakey, Christopher i Sheila Cooke, Sava Dalbokov, Amy Brann i Zsolt Vantulek.

Učešće i razmenu iskustava sa najpriznatijim svetskim koučing ekspertima, delegati obezbeđuju popunjavanjem online prijave na sajtu konferencije.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.