NavMenu

Druga regionalna koučing konferencija "Where Coaching Meets Science" 22. marta u Beogradu

Izvor: eKapija Utorak, 08.03.2016. 08:18
Komentari
Podeli
(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Najpriznatiji regionalni i svetski stručnjaci u oblasti koučinga, discipline koja je posvećena oslobađanju ljudskih potencijala, okupiće se 22. marta na drugoj regionalnoj koučing konferenciji pod nazivom "Where Coaching Meets Science" "Atria Group SEE" i "Erickson International" organizuju drugu regionalnu koučing konferenciju "Where Coaching Meets Science" koja će se održati 22. marta 2016. godine, u hotelu "Crowne Plaza" u Beogradu.

Više od 150 koučeva, internacionalnih koučing trenera, HR menadžera i stručnjaka iz sfere biznisa, okupiće se na jednom mestu kako bi podelili svoja iskustva i prakse iz oblasti koučinga.

Konferencija "Where Coaching Meets Science" je jedinstvena prilika da delegati saznaju sve o koučingu i njegovoj primeni u biznisu. Kroz predavanja, i dva kruga interaktivnih radionica koje će voditi međunarodno priznati koučing eksperti, učesnici će otkriti zbog čega se koučing uspešno primenjuje u svetu biznisa kao praktičan, snažan alat za organizacioni i lični razvoj, već više od dve decenije.


Cilj koučinga je unapređenje rezultata i učinka klijenata u najrazličitijim poslovnim i životnim oblastima. Koučing ima ulogu pokretačke snage koja oslobađa ljudski potencijal za stvaranje novih i kreativnijih ideja, modela i ponašanja koji vode do uspeha. Poznati svetski stručnjaci iz oblasti koučinga već su potvrdili svoje učešće na konferenciji. Neki od njih su: Julie Hay, John Blakey, Christopher i Sheila Cooke, Sava Dalbokov, Amy Brann i Zsolt Vantulek.

Učešće i razmenu iskustava sa najpriznatijim svetskim koučing ekspertima, delegati obezbeđuju popunjavanjem online prijave na sajtu konferencije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.