Izvor: eKapija | Ponedeljak, 07.03.2016.| 11:33

"PelleITALIA Concept" počinje saradnju sa arhitektama, dizajnerima enterijera i unutrašnjeg opremanja u Srbiji

"PelleITALIA Concept Beograd", distributivni centar za italijansku kožu, sredstva za čišćenje i održavanje kože brenda "PelleITALIA", mebl-štofove i eko-kože, prateći svetske trendove vertikalnog i horizontalnog povezivanja sa komplementarnim segmentima, odlučio se na saradnju sa arhitektonskom strukom i dizajnerima enterijera i unutrašnjeg opremanja u Srbiji.

Radi se o nizu povlastica u vidu specijalnih popusta, rabata, provizija i bonusa, kao i mogućnostima dobijanja veleprodajnih cena za veća opremanja (cene dostupne velikim proizvođačima tapaciranog nameštaja u Srbiji i okruženju) prilikom kupovine artikala iz ponude "PelleITALIA Concept".

Kako navode iz kompanije, uz jedinstvenu ponudu u regionu koja pokriva kompletan spoljašni estetski deo (eksterijer) tapaciranog nameštaja, "PelleITALIA" se na ovaj način potpuno stavlja na raspolaganje srpskim arhitektima i dizajnerima enterijera i unutrašnjeg opremanja, kao poverljiv partner i dobavljač u realizaciji projekata. Pored beogradskog, postojanje distributivnog centra "PelleITALIA Skoplje" (od sredine 2016. godine) i "PelleITALIA Sofija", uz mogućnost rotacije lagera i već priznati kvalitet, garantuje i kontinuitet u snabdevanju materijalima.

"PelleITALIA Concept" očekuje da će ovim povezivanjem i partnerstvom u cilju zajedničkog nastupa obezbediti konkurentniju poziciju kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu, u delu projekata vezanih za enterijere i unutrašna opremanja.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.