NavMenu

Danas ulaganje, sutra profit - Novi Tematski bilten iz oblasti energetske efikasnosti 15. marta na "eKapiji"

Izvor: eKapija Ponedeljak, 29.02.2016. 14:05
Komentari
Podeli

Znamo da ste čitajući naš portal navikli i da budete, zajedno sa nama, korak ispred drugih. Znamo i da ste u našim Tematskim biltenima u prethodnih godinu i po dana nalazili inspiraciju za nove poslove, nove klijente i saradnike. Tematski bilten "eKapije" već je ispunio visoko postavljen cilj - da na kredibilan način, kroz razgovore sa eminentnim predstavnicima privrede i države, objedini informacije iz tematskih oblasti na jednom mestu.

Do sada smo objavili devet tematskih biltena u kojima smo obradili teme iz oblasti zdravstva, energetske efikasnosti, obnovljivih izvora energije, turizma, poslovnih softvera, poljoprivrede, logistike, organizacije poslovnih putovanja i bezbednosti.

U susret građevinskoj sezoni, 15. marta ćemo objaviti Tematski bilten "Energetska efikasnost- danas ulaganje, sutra profit".

U ovom biltenu ćemo na objektivan i sveobuhvatan način pokušati da objasnimo kako se može optimizovati i energetski unaprediti proizvodnja, kako se mogu sanirati ili u potpunosti izgraditi zgrade koje će biti energetski efikasne i kako svako svoj dom može učiniti energetski efikasnijim i plaćati manji račun za grejanje i struju.

Nastojaćemo da analiziramo postojeće stanje u oblasti energetske efikasnosti - koji su najveći problemi i zašto je važno pravovremeno razmišljanje i delanje u cilju što efikasnijeg poslovanja i povećanja profita.

Poseban deo biltena biće rezervisan za najznačajnija rešenja i opremu koja se koriste za industriju, pri izgradnji, kao i tokom izbora grejanja, klimatizacije, ventilacije, rasvete...

Razgovaraćemo sa svim relevantnim sagovornicima iz ove oblasti – od državnih struktura, udruženja, preko kredibilnih predstavnika privrede koji prepoznaju značaj ove teme, proizvođačima opreme, predstavnicima osiguravajućih i sertifikacionih kuća...

Želimo da čujemo i naše drage korisnike, posebno vas koji se bavite temom koju obrađujemo ili planiramo da obradimo. Ovo je jedinstveno mesto gde možete da iznesete svoje mišljenje, da predstavite svoje proizvode i dodatno pojačate vašu vidljivost kod čitalaca našeg portala.

Javite nam se ako imate ideje ili sugestije. Za sve dodatne informacije, molimo Vas pišite nam na urednik@ekapija.com ili marketing@ekapija.com.

Prethodne tematske biltene "eKapije" pogledajte OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

02.06.2023.  |  Industrija, Finansije

Šiju za Guči, rade za minimalac - Od 1.000 radnika 800 u štrajku u fabrici Falk East u Knjaževcu

Od 1.000 radnika fabrike obuće Falk East u Knjaževcu jutros od sedam sati njih 800 štrajkuje. Traže veće plate, ali i 50 dinara više za topli obrok, kao i stilumanse, jer posla, kako tvrde za Danas, ima. - Veliko je nezadovoljstvo svih zaposlenih, pokušavamo od januara da razgovorima sa rukovodstvom dođemo do rešenja, do povećanja zarada, međutim nije bilo razumevanja. Pre nekoliko dana dali smo im rok do 1. juna da ispune sve naše

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.