NavMenu

Arhitekta Marija Radovanović predstavlja SCG na amaterskom prvenstvu sveta u golfu na Tajlandu - baš joj zavidimo

Izvor: eKapija Ponedeljak, 27.06.2005. 10:12
Komentari
Podeli

Poznati urbanista Marija Radovanović, predstavljaće SCG na BMW Svetskom Finalnom Internacionalnom Golf Turniru, najvećem svetskom skupu za golfere amatere, na kome će svoje predstavnike imati takmičari iz 41 zemlje.

Marija RadovanovićMarija Radovanović

Kao ilustracija ovog takmičenja, da bi se stiglo na finalni turnir, više od 120.000 golferki I golfera učestvovalo je na nacionalnom turniru 2004., nadajući se kvalifikovanju za Svetsko Finale.

Veliku pomoć pri organizovanju nacionalnog turnira i finansiranju odlaska igrača na Svetski turnir, pružila je auto kuća Radulović, ekskluzivni uvoznik BMW automobila za SCG, a prvi put posle 2000. godine, najveće Svetsko Finale amaterske serije turnira vratilo se na Tajland - na izuzetni Kanjon Teren.

Mesto održavanja Phuket je predstavljen kao idilična I egzotična destinacija I prozvan je `` Biserom andamanskog mora``.

U sredini 11 – hektara tropskog vrta, nalazi se Marriot Phuket Resort & Spa Hotel sa pet zvezdica, gde su na poseban način spojeni luksuz I prijatna okolina

Novi hotel, dobro poznate Marriot grupe, smešten je na 17 - om kilometru Mai Khao plaže I na samo 15 kilometara od Phuket aerodroma u isto vreme, a fantastičan je spoj rekreativnog dela za goste koji žele da se osveže posle sportskih aktivnosti. Novo izgradjen, prefinjen I ekskluzivan kompleks, smešten u blizini netaknute plaže severno od aerodroma, otvorena je u Decembru 2001. Hotel nudi 265 soba u prostranom tropskom vrtu, otvorenog stilskog predvorja I neverovatno velikog I veoma primamljivog bazena na plaži – sa džakuzijem, barom oko bazena I specijalnim bazenom za decu. Pored toga, gosti mogu da koriste usluge Dečjeg Kluba, fitnes centra sa saunom I banje ( sa pet tretmanskih soba), salona lepote, poslovnog centra, četiri restorana I nekoliko barova.

Držimo pesnice Mariji Radopvanović !

Marija RadovanovićMarija Radovanović

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.