Izvor: eKapija | Četvrtak, 08.11.2007.| 14:09
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Biznis Baza" na Beogradskom sajmu od 28.11. do 1.12.2007. - poziv za učešće

(Foto: b)

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva i ove godine organizuje u saradnji sa Beogradskim sajmom VI Međunarodni sajam preduzetništva "Biznis Baza" od 28. novembra do 1. decembra 2007. godine.

Na prošlogodišnjoj "Biznis Bazi" predstavilo se 250 izlagača, veliki broj institucija relevantnih za razvoj malih i srednjih preduzeća, banaka, izdavačkih i medijskih organizacija, čije učešće se očekuje i ove godine.

Sajam je posetilo više od 20.000 posetilaca, a Republička agencija za razvoj (MSPP) je organizovala više od 30 sati pratećeg programa u vidu seminara, prezentacija i treninga.

Planirano je da na posebnom prostoru središnje mesto zauzmu informativni pultovi institucija relevantnih za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva u Srbiji - Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza, Agencija za privredne registre, Nacionalna služba za zapošljavanje, Fond za razvoj Republike Srbije, Fond za razvoj AP Vojvodine, Republički zavod za razvoj, Poreska uprava, Republički zavod za statistiku, Grad Beograd-Sekretarijat za privredu, kao i informativni pultovi ministarstava Vlade Republike Srbije, univerziteta i fakulteta, NIO, kao i međunarodnih organizacija koje realizuju programe za podršku MSPP sektoru.

(Foto: b)

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva obezbedila je besplatan izlagački prostor za središnji deo izložbe. Više informacija na brojeve telefona 3282-585 (Srđan Beljan), 2184-059 (Oliver Ognjenović) i 3216-773 (Svetozar Matić).

Svake godine u okviru "Biznis baze" organizuju se i prateći stručni, edukativni i informativni programi, koji mogu biti od koristi u daljem poslovanju ili prilikom započinjanja posla. Svi zainteresovani za predstavljanje svojih radova ili organizaciju seminara mogu dostaviti predlog na 3346-601 (Nebojša Ratković) ili na e-mail nebojsa.ratkovic@sme.sr.gov.yu.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.