Izvor: eKapija | Četvrtak, 18.02.2016.| 12:03
Izdvojite članak Odštampajte vest

Startap umrežavanje - "Growth Hacking" radionica 22. februara u ICT Hub-u

(Foto: Rawpixel/shutterstock.com)
ICT Hub, u saradnji sa Ambasadom Kanade u Beogradu i CANSEE Kanadsko-srpskim poslovnim udruženjem, organizuje u ponedeljak, 22. februara, jednodnevnu radionicu "Startup umrežavanje - Growth Hacking radionica".

U prostorijama ICT Hub-a u Naučno-tehnološkom parku u Beogradu, na radionici koja će biti održana od 9.30 do 17 časova učestvovaće Aleksandar Bibovski, suosnivač agencije "KickAssGrowth", Full Stack Growth Hacker sa iskustvom u onlajn marketingu i prodaji, Stefan Lazarević, suosnivač agencije "KickAssGrowth", Full Stack Growth Hacker sa iskustvom u onlajn marketingu i web developmentu, Filip Pinington, ambasador Kanade u Srbiji, i Goran Obradović, predsednik CANSEE Kanadsko-srpskog poslovnog udruženja i potpredsednik kompanije "Dominion Voting".

Cilj "Growth Hacking" radionice je edukacija preduzetnika iz unutrašnjosti Srbije, koji su već započeli razvoj svojih ideja, o načinu upotrebe ove vrste marketinga, kao i njihovo umrežavanje sa beogradskim stručnjacima.

"Growth hacking" (hakovanje rasta) predstavlja potpuno nestandardni vid marketinga koji se osmišljava analizom specifičnih osobina određene ciljne grupe i pronalaženjem "rupe u sistemu" koja omogućava dobijanje ogromnog broja korisnika za veoma kratko vreme, uz nikakva ili minimalna ulaganja.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.