Izvor: eKapija | Ponedeljak, 05.11.2007.| 13:51

Priča o vodi Jana

Priča o svakoj vodi počinje sa 2 molekula vodonika i sa 1 molekulom kiseonika.To su sličnosti. Ali verujem da nas najviše interesuje šta to vodu Jana čini toliko posebnom. Uživajte u priči.

Izvor Jane bio je dobro čuvana tajna 7 000 godina. Voda Jana je prirodna izvorska voda koja se puni sa izvora na dubini od 800 metara u slikovitom mestašcetu Sveta Jana. Izvor Jane jedan je od najdubljih u Evropi i zbog toga je ova voda prirodno čistija od drugih voda koje se pune sa manjih dubina. Janina čistoća i svežina su rezultat dugotrajnog prirodnog procesa filtriranja kroz debele slojeve mineralnih stena.

Najnovije aseptičke metode flaširanja omogućavaju da se Jana, prirodna izvorska voda puni direktno u flašu sa dubine od 800 metara bez ikakvog kontakta sa spoljnim svetom. Janin prvi kontakt sa spoljnim svetom je zapravo Vaš prvi gutljaj. Punjena direktno na izvoru Jana nije menjana niti obrađena na bilo koji način.

Jana je najviše nagrađivana regionalna izvorska voda. Na medjunarodnom sajmu AQUA EXPO 2005.godine u Parizu Jana postaje ponosna vlasnica prestižne nagrade EAUSCAR za najbolju prirodnu izvorsku vodu. Voda Jana je zvanično listirana i priznata I od strane Evropske Unije, a poseduje I NSF znak vodeće Američke kompanije za kontrolu kvaliteta voda, kao i SGS Fresenius znak vodećeg nemačkog autoriteta sa područja kvaliteta vode koji posebno preporučuje Janu u ishrani dece.

Zahvaljujući svojoj prirodnoj izbalansiranosti mineralnog sastava( Ca,Mg ) ova voda se u SAD-u prodaje kao uvozni proizvod vrhunkog kvaliteta, čep uz čep sa drugim poznatim vodama poput Fija, Vossa i Eviana. Cena boce od 1,5 l kreće se oko 2 dolara. A u slučaju da se nađete usred gužve na Manhattan-u i poželite da se okrepite, a posegli biste baš za Janom – ne ustručavajte se. Od početka ove godine, Jana je postala službena voda Medison Square Garden–a !

Voda stara 7000 godina, sa 800 m dubine,čuvana poput dragog kamena, sada i na našem tržištu.

www.jana.com.hr

www.jamnica.hr

kontakt :

Jamnica d.o.o. Beograd

Knežopoljska 1

11000 Beograd

++381 11 48 89 559, 20 72 400

www.jamnica.hr; www.jamnica.co.yu

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.