Izvor: RTRS | Četvrtak, 11.02.2016.| 15:32
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kompanija RIO iz Kostolca razmatra otvaranje pogona u Trebinju

(Foto: carballo/shutterstock.com)
Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević boravi danas u poseti kompaniji "Rekultivacija i ozelenjavanje" (RIO) iz Kostolca, gde će sa direktorom Filipom Rakićem detaljnije dogovoriti sprovođenje postignutog dogovora u vezi sa instaliranjem proizvodnog pogona ove kompanije u Trebinju, saopšteno je na sajtu Grada Trebinja.

- Razgovarali smo o tri bitne stvari - proizvodnji rasada ukrasnog i mediteranskog bilja, stakleničkoj proizvodnji koja uključuje povrtarske proizvode i treće, što je veoma bitno, pomoći će nam u pogledu pejzažne arhitekture našeg grada. Rakić je ponudio da našem gradu donira 300 mladih stabljika platana koji su stari od dve do pet godina - istakao je Vučurević za "Radio Trebinje".

On je naveo da je reč o firmi koja je u vlasništvu Vlade Srbije, da na nivou Vlade već postoji odluka o ulaganju u Trebinje, te da je prvi korak registracija ove kompanije u Trebinju.

Gradonačelnik Trebinja posetio je kompaniju RIO u okviru zvanične posete Gradu Požarevcu, gde se sastao sa predsednikom Skupštine grada Banetom Spasovićem sa kojim je razgovarao o razvoju privrednih odnosa dva grada.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.