NavMenu

Širenje "Zdrave alijanse" - trgovinska preduzeća "Vir" i "Kvin" otvorila nove prodajne objekte

Izvor: eKapija Petak, 02.11.2007. 11:17
Komentari
Podeli

(Vir)

Tokom oktobra, dva regionalna centra "Zdrave alijanse" – "Vir" iz Loznice i TP "Kvin" iz Kragujevca, otvorila su nove maloprodajne objekte.

U najstrožem centru Loznice, u neposrednoj blizini zelene pijace, osnovne škole i obdaništa, preduzeće "Vir" je otvorilo maloprodajni objekat sa više od tri hiljade artikala na površini ve'oj od 200 m2. Trgovinska radnja predstavlja uvertiru poslovne ofanzive lozničkog "Vira", koji uveliko izgrađuje novi poslovni objekat u blizini najvećeg naselja Klupci u Loznici sa 10.000 stanovnika.

Plan gradnje predviđa objekat na tri nivoa, na površini od 4.500 m2, a sadržaće market od 1.200 m2, dva manja lokala (apoteku i banku), kafe bar, igraonicu za decu, garažu za 60 parking mesta, a oko objekta biće još 50 mesta za parkiranje. Otvaranje marketa u kojem će biti zaposleno 30 ljudi, očekuje se krajem novembra, a drugog sprata sa lokalima na proleće.

(Kvin)

TP "Kvin" je otvorilo objekat, u elitnom kragujevačkom naselju Erdoglija, deseti u lancu "Naša radnja" u Kragujevcu. TP "Kvin" je za potrošače obezbedilo gotovo tri hiljade prvoklasnih artikala. Već uobičajeno za sve "Naše radnje", i novootvoreni objekat, površine oko 150 m2, postaje središte Kragujevčana koje privlači, pored ostalog, i akcijskom prodajom, ali i posebnim pogodnostima pri kupovini - korišćenjem "kvin klub kartice" (aktiviranih ima preko sedam hiljada) kojom se odlaže plaćanje, i to bez kamate, provizije ili bilo koji drugih troškova za potrošače.

Objekat je brendiran po standardima trgovinske grupacije "Zdrava alijansa". Istovremeno, TP "Kvin" je otvorilo još jedan sličan objekat u naselju Aerodrom, renoviranu radnju pored najfrekventnije raskrsnice, a do kraja godine u planu je otvaranje još četiri objekta na teritoriji Kragujevca.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.