NavMenu

Adacta Group postala član Predsedničkog kluba Microsoft Dynamics-a, prva kompanija iz regiona koja je postigla ovaj izuzetni uspeh

Izvor: eKapija Četvrtak, 01.11.2007. 18:24
Komentari
Podeli

Andrej FajfarAndrej Fajfar
(prestižno priznanje u rukama ljudi iz Adacta Grupe)

Adacta Group je nedavno dobila priznanje od Microsoft ®-a za izuzetnu posvećenost klijentima i za rezultate u prodaji. Ispunivši stroge kriterijume za članstvo u Predsedničkom klubu Microsoft Dynamics-a Adacta je postala prvi član ovog prestižnog kluba u regionu. Ovo priznanje dobija samo 5% najboljih partnera u prodaji Microsoft Dynamics-a na svetu, čija se posvećenost klijentima ogleda u njihovoj poslovnosti, visokim nivou uspeha u prodaji i zadovoljstvu klijenata.

″Microsoft čestita Adacti na postizanju statusa Predsedničkog kluba″, rekao je Vahe Torossien, potpredsednik Microsofta za istočnu i srednju Evropu. ″Adacta zaista razume koliko su klijenti važni za Microsoft i ulaže dodatni napor da klijenti saradnju sa njima zadrže u lepoj uspomeni.″

″Činjenica da smo deo Microsoft Dynamics™ Predsedničkog kluba jača našu tržišnu poziciju pouzdanog partnera za uvođenje MS Dynamics rešenja i motiviše nas da nastavimo dalje ka ostvarenju cilja da postanemo `najbolje preduzeće za implementaciju`, ne samo u našem regionu već i globalno″, kaže Andrej Fajfar, generalni direktor, Adacta d.o.o.

Andrej FajfarAndrej Fajfar

Preduzeće nudi usluge uvođenja, obuke i konsaltinga u regionu za mala, srednja i velika preduzeća, koristeći poslovne programe Microsoft Dynamics NAV i CRM. Adacta d.o.o. takođe razvija sopstvena IT-rešenja za banke, osiguravajuća društva i druge finansijske institucije.

Adacta Grupa uspešno posluje od 1989. godine. U filijalama u Ljubljani, Mariboru, Zagrebu i Beogradu ima više od 160 zaposlenih koji su, do sada, uspešno obavili projekte za više od 220 domaćih i stranih klijenata različitih delatnosti. Zbog odličnog poznavanja softverskih rešenja, svoje fleksibilnosti i iskustva, Adacta Group predstavlja pouzdanog partnera za mnoga preduzeća u regionu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.