NavMenu

"Mozzart" i "Meridian" imali uspešan nastup na sajmu igara na sreću "London Ice 2016"

Izvor: eKapija Četvrtak, 04.02.2016. 13:26
Komentari
Podeli
Štand kompanije "Mozzart" na sajmu u LondonuŠtand kompanije "Mozzart" na sajmu u Londonu
Na najvećem i najznačajnijem svetskom sajmu igara na sreću – "London Ice 2016" i ove godine tradicionalno su učestvovale srpske kompanije "Mozzart" i "Meridian", članice Udruženja priređivača igara na sreću Srbije (UPIS), koje su imale veoma uspešan i zapažen nastup.

Od 2. do 4. februara u dve hale izložbenog centra "Excel" u Londonu, na više od 60.000 kvadratnih metara, okupilo se 530 najvećih kompanija iz 62 države, sa svih kontinenata.

Srpske kompanije su ove godine svoju standardnu ponudu obogatile novim proizvodima i uslugama - kazino menadžment sistemom, unapređenim softverom za sportsko klađenje, novim displej sistemima i ukupnim konsaltingom za igre na sreću. Pored UPIS-ovih kompanija, zapažen nastup na sajmu imao je i niški "Fazzi" sa svojom prepoznatljivom lepezom ruleta za igre na sreću.

U okviru sajma održani su i brojni stručni skupovi i konferencije, prvenstveno na temu on-line igara na sreću i primene novih tehnologija u ovoj oblasti, kao i poreske politike u industriji igara na sreću. Predstavnici naših kompanija su učešćem na takvim skupovima bili u prilici da se uporede i sa najrazvijenijim svetskim firmama. Na taj način je još jednom potvrđeno da "Mozzart" i "Meridian", kada su pitanju nove tehnologije i razvoj softvera, ne zaostaju za svetskim trendovima. Tome u prilog govori i činjenica da su UPIS-ove kompanije prošle godine povećale broj zaposlenih za 2%, i to isključivo u IT sektoru.

Brojne prezentacije i izlaganja o poreskoj politici u industriji igara na sreću naveli su na zaključak da je postojeći model oporezivanja igara na sreću u Srbiji u potpunosti neprimenjiv, navodi se u saopštenju UPIS-a.

Specijalizovani seminari pokazali su da su društveno odgovorno poslovanje i kvalitetan odnos prema igračima, uz zaštitu maloletnika, među prioritetima u svetskoj industriji igara na sreću. Kada je odgovorno priređivanje u pitanju, UPIS je svrstan među lidere, ne samo u regionu, već i šire.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.