NavMenu

Da li sarađuju poslovni, civilni i javni sektor? - prezentacija rezultata istraživanja "Potencijali međusektorske saradnje u Srbiji"

Izvor: eKapija Ponedeljak, 29.10.2007. 15:31
Komentari
Podeli

Skup "PARTNERSTVO ZA USPEH" - Društveno odgovorno poslovanje kroz partnerstva sa neprofitnim i javnim sektorom biće održan 30.oktobra 2007. godine u Britanskom savetu.

Događaj će otvoriti Stiven Vordsvort, ambasador Velike Britanije u Beogradu, a svoja iskustva u domenu društveno odgovornog poslovanja prisutnima će predstaviti Dejvid Hejli, direktor međunarodnog razvoja organizacije Business in the Community, kao i predstavnici evropskih poslovnih mreža koje promovišu društveno odgovorne prakse.

Uspešne primere međusektorske saradnje u Srbiji takođe će prezentovati kompanije Microsoft, Erste banka i RTV B92.

Povod za ovaj događaj je predstavljanje ključnih rezultata istraživanja "Potencijali međusektorske saradnje u Srbiji" , koje je prošle godine sprovela NVO SMart Kolektiv u saradnji sa agencijom "Strategic Marketing", sa ciljem da utvrdi/ustanovi da li poslovni, civilni i javni sektor u Srbiji sarađuju, koje su prepreke za saradnju, kakve su perspektive i preporuke i šta misle jedni o drugima.

Ovo istraživanje je poslužilo kao osnova za prvu Studiju o mogućnostima za uspostavljanje međusektorske saradnje u Srbiji, koja je će na ovom događaju biti prvi put promovisana.

Panel diskusije "Partnerstvo za uspeh" zajednički organizuju SMart Kolektiv, Ambasada Velike Britanije u Beogradu, Britanski Savet i Business in the Community, jedna od vodećih svetskih organizacija u oblasti društveno odgovornog poslovanja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.