Izvor: eKapija | Ponedeljak, 29.10.2007.| 15:31
Izdvojite članak Odštampajte vest

Da li sarađuju poslovni, civilni i javni sektor? - prezentacija rezultata istraživanja "Potencijali međusektorske saradnje u Srbiji"

Skup "PARTNERSTVO ZA USPEH" - Društveno odgovorno poslovanje kroz partnerstva sa neprofitnim i javnim sektorom biće održan 30.oktobra 2007. godine u Britanskom savetu.

Događaj će otvoriti Stiven Vordsvort, ambasador Velike Britanije u Beogradu, a svoja iskustva u domenu društveno odgovornog poslovanja prisutnima će predstaviti Dejvid Hejli, direktor međunarodnog razvoja organizacije Business in the Community, kao i predstavnici evropskih poslovnih mreža koje promovišu društveno odgovorne prakse.

Uspešne primere međusektorske saradnje u Srbiji takođe će prezentovati kompanije Microsoft, Erste banka i RTV B92.

Povod za ovaj događaj je predstavljanje ključnih rezultata istraživanja "Potencijali međusektorske saradnje u Srbiji" , koje je prošle godine sprovela NVO SMart Kolektiv u saradnji sa agencijom "Strategic Marketing", sa ciljem da utvrdi/ustanovi da li poslovni, civilni i javni sektor u Srbiji sarađuju, koje su prepreke za saradnju, kakve su perspektive i preporuke i šta misle jedni o drugima.

Ovo istraživanje je poslužilo kao osnova za prvu Studiju o mogućnostima za uspostavljanje međusektorske saradnje u Srbiji, koja je će na ovom događaju biti prvi put promovisana.

Panel diskusije "Partnerstvo za uspeh" zajednički organizuju SMart Kolektiv, Ambasada Velike Britanije u Beogradu, Britanski Savet i Business in the Community, jedna od vodećih svetskih organizacija u oblasti društveno odgovornog poslovanja.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.