Izvor: eKapija | Ponedeljak, 25.01.2016.| 15:48
Izdvojite članak Odštampajte vest

Pirot dobio još jedan hotel - Otvoren "Ana lux SPA"

(Foto: Facebook/hotelanalux)
U Pirotu je 15. januara otvoren hotel "Ana lux SPA" u prisustvu velikog broja zvanica, ambasadorke Australije u Srbiji Džulije Fini, visokih funkcionera lokalne samouprave, predstavnika velikog broja firmi iz cele Srbije.

Vlasnica hotela Ana Lazarević kazala je da je kompanija, čiji je vlasnik njen suprug Stiv Lazarević, "S&V Drilling" osnovana 2005. godine, uspešno posluje i zapošljava preko 150 radnika. Pre četiri godine je odlučeno da proširi postojeći biznis upravo u Pirotu, kupovinom hotela "Pirot" koji je u to vreme predstavljao pravu ruinu, a sada predstavlja velelepni objekat u centru grada.

- Nikada ovakav uspeh ne bi postigla bez podrške supruga Stiva Lazarevića. Firma "S&V Drilling" jedan je od lidera na Balkanu u svojoj branši. Hotel smo renovirali po ugledu na renomirane svetske objekte najviše klase. Mislim da je ovaj hotel ponos, ne samo moj koja sam se svojski trudila, i moje porodice, hotel je ponos ovog grada. Bilo je krajnje vreme da Pirot dobije jedan ovakav objekat - kaže Lazarevićeva.

Hotel ima 44 sobe, 27 apartmana, od čega je sedam biznis apartmana, spa centar, teretanu, kuglanu i mnoge druge sadržaje. U hotelu će biti zaposleno između 50 i 60 ljudi, prenose "Pirotske vesti".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.