NavMenu

"Biznis Baza" u Beogradu od 28. novembra do 1. decembra - sajam svih privrednih delatnosti

Izvor: eKapija Četvrtak, 25.10.2007. 14:33
Komentari
Podeli

Danijela NikoličićDanijela Nikoličić

Ovogodišnji Međunarodni sajam preduzetništva "Biznis Baza" biće održan od 28. novembra do 1. decembra 2007. godine pod kupolama Beogradskog sajma.

- Sajmovi su uglavnom specijalizovani, a "Biznis Baza" omogućava raznolikost i širi spektar učešća. Svrha sajma je podsticaj razvoja malih i srednjih preduzeća svih privrednih delatnosti. Posebna pažnja biće posvećena organizaciji zajedničkih nastupa preduzetnika na nacionalnom, regionalnom, opštinskom ili strukovnom principu – izjavila je Danijela Nikoličić, direktor "Biomurala", partnera u organizaciji "Biznis Baze" i pozvala zainteresovane da učestvuju na ovoj manifestaciji.

Ona je napomenula da "Biomural" nudi potencijalnim izlagačima 130 m2 sajamskog prostora u Hali 2, nivo A i da najmanji štand može biti 4 m2.

Kao jedan od kurioziteta, Nikoličićeva navodi "Nauku i pronalazaštvo u funkciji biznisa", robnu grupu u okviru sajma .

- Na štandu "Biomurala" biće omogućena prodaja licenci pronalazača – objasnila je naša sagovornica.

"Biomural" je organizator i sajmova u inostranstvu kao što su – Pariski salon, "Arhimed" u Moskvi, Sajam pronalazaštva "Palexpo" u Ženevi, "Inova" i "Eureka" u Briselu i mnogi drugi.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.