Izvor: eKapija | Utorak, 23.10.2007.| 11:26
Izdvojite članak Odštampajte vest

"ASW" Parking sistem implementiran u Bijeljini

Rešenje za on-line kontrolu i upravljanje naplatom parkinga putem sms ili tiket karte, ASW Parking sistem, uspešno je implementirano i pušteno u operativan rad u Bijeljini (www.bijeljina.rs.sr). Ovo je prvo IT rešenje ovakve vrste koje je implementirano u Bosni i Hercegovini i tim pre predstavlja veliki uspeh naše kompanije iz Srbije, saopštio je "ASW".

ASW Parking sistem predstavlja moderno rešenje koje omogućava gradovima da na jednostavan i efikasan način reše problem parkiranja u centru grada. Dosadašnja praksa u nekoliko gradova u Srbiji pokazala je da se investicija u jedan ovakav sistem vrlo brzo isplati, a problem parkiranja trajno rešava.

ASW rešenje omogućava fleksibilno definisanje različitih parking zona, vrsta naplatnih i doplatnih karata, kao i cene za parkiranje (po satu, danu, mesecu) itd.

Posebna prednost ASW Parking sistem rešenja je što je u potpunosti integrisan sa poslovnim informacionim ASW ERP sistemom, pomoću koga se vrši evidencija i praćenje procesa naplate parking i doplatnih karata.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.