Izvor: eKapija | Sreda, 13.01.2016.| 14:18

Umrežavanje je ključ uspeha - Regionalni forum komunikacionih lidera "Izazov 2016" 2. i 3. marta u Beogradu

Drugi regionalni forum komunikacionih lidera"Izazov 2016" biće održan 2. i 3. marta u hotelu "Radisson Blu Old Mill" u Beogradu. Reč je o interaktivnom poslovnom događaju, prvom ovog tipa u regionu, namenjenom isključivo profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija iz kompanija i agencija.

Teme drugog regionalnog foruma komunikacionih lidera biće usmerene na trendove u integrisanim komunikacijama, o čemu će govoriti predstavnici najvećih domaćih agencija i kompanija. O stanju na tržištu marketinških komunikacija zemalja u regionu govoriće predstavnici agencija iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, BiH i Makedonije. Teme foruma biće i šta zapravo prodajemo – strategiju ili/i ideju i šta klijenti više cene, kao ida li je marketinškim stručnjacima mesto u top menadžmentu kompanije i kako ga osvojiti.

Poseban segment foruma biće posvećen podsticanju dijaloga između agencija i kompanija, kroz različite tipove interaktivnih radionica. Tokom trajanja foruma, svoje studije slučaja agencijama predstaviće i kompanije:"Loreal Adria-Balkan", Vojvođanska banka, "Vip Mobile", "Delta Holding", Eurobank, "UNIQA osiguranje", Societe Generale banka, "Infostud", "Ušće Shopping Centar" i mnoge druge. Na forumu "Izazov 2016" biće predstavljeno i najnovije istraživanje stanja struke u regionu, koje su zajedno pokrenuli "Marketing mreža" i istraživačka agencija MASMI.

- Umrežavanje i poslovno povezivanje trend je, ali i izazov broj jedan već nekoliko godina, a tako će biti i u 2016. Granice država u kojima poslujemo postale su nam tesne, zahtevi tržišta i potrošača sve su veći, a budžeti sve manji. Mnogi od izazova sa kojima se struka danas susreće posledica su globalnih promena, trendova i tendencija, ali i lokalnih ili regionalnih okolnosti, na koje možemo da utičemo. Zato je neophodno putem različitih poslovnih događaja povezati komunikacione stručnjake, obezbediti im konstruktivan dijalog i razmenu iskustava, ne bi li se ukazalo na izazove i aktuelne trendove u profesiji, ali i kako bi se radilo na praktičnom unapređivanju znanja stručnjaka i umrežavanju - rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivačica i urednica portala "Marketing mreža", koji je organizator foruma "Izazov 2016".

Prijavljivanje za učešće na forum komunikacionih lidera –"Izazov 2016" traje do 12. februara, a broj mesta je ograničen. Više informacija pronađite na sajtu: www.izazovforum.rs

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.