NavMenu

Niko neće da kupi kuću ubice iz filma "Kad jaganjci utihnu"

Izvor: Beta Sreda, 13.01.2016. 08:33
Komentari
Podeli
(Foto: d13/shutterstock.com)
Bračni par iz Pensilvanije bezuspešno pokušava da proda kuću koja je u filmu "Kad jaganjci utihnu" bila dom serijskog ubice Bafala Bila. Skot i Barbara Lojd su oglasili prodaju kuće prošlog leta, ali su morali da početnu cenu od 300.000 USD spuste na 250.000 USD.

Iako je kuća bila na drugom mestu po broju pretraga na sajtu za prodaju nekretnina, Lojd je za lokalni list izjavio da je oglas privukao znatiželjne tražioce, a ne ozbiljne kupce.

U filmu su prikazani hodnik i dnevna soba, ali ne i podrum gde je filmski ubica držao žrtve.

Agent FBI Klaris Starling, koju je igrala Džodi Foster, ubila je Bafala Bila u njegovom domu, a otkrila ga je uz pomoć psihijatra i kanibala Hanibala Lektora, koga je igrao Entoni Hopkins.

Film "Kad jaganjci utihnu" osvojio je pet Oskara, za najbolji film, režiju, glavnu mušku i žensku ulogu i adaptirani scenario. Veliki uspeh filma nije međutim mnogo pomogao Lojdovima da brzo prodaju kuću.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Finansije

Mali: UK Export Finance zainteresovan za finansiranje nekoliko projekata u Srbiji

UK Export Finance (UKEF) zainteresovan je da podrži nekoliko projekata u Srbiji, najavio je ministar finansija Siniša Mali. On se sastao sa Timom Reidom, generalnim direktorom UK Export Finance. Razgovarali su o nekoliko značajnih projekata širom Srbije koje ta finansijska institucija želi da podrži. - Drago mi je što sam imao priliku da predstavim naše makroekonomske rezultate, za koje smo dobili pohvale, ali i da čujem da je UK

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.