Izvor: eKapija | Ponedeljak, 22.10.2007.| 13:25
Izdvojite članak Odštampajte vest

"NetSeT Global Solutions" iz Srbije na listi 50 najboljih svetskih proizvođača u domenu tehnologija elektronskih pasoša

"NetSeT Global Solutions Beograd" uvršćen je u "Top 50" listu najboljih svetskih proizvođača u domenu tehnologija elektronskih pasoša (ePassport), koju svake godine objavljuje časopis "ID World", saopštila je ta kompanija.

"NetSeT Global Solutions" se na ovoj listi našao u društvu najvećih svetskih firmi, kao što su 3M, Gemalto, Oberthur, Giesecke & Devrient, Muehlbauer, IBM, NXP, Infineon i druge. Činjenica da je oko 40 država već počelo da izdaje elektronske pasoše jasno govori o značaju ovog domena i neminovnoj tranziciji sa klasičnih dokumenata na elektronske u celom svetu.

"ID World" je profesionalni časopis koji pokriva oblasti primene smart i RF kartica, elektronskih dokumenata i biometrike. Svake godine objavljuje, kako navodi, "selekciju kompanija kojima se može verovati i koje mogu ispuniti današnje potrebe najpouzdanijim komponentama i rešenjima na tržištu. Idući dalje od elektronskih pasoša, lista predstavlja odličnu priliku za kupce da pronađu potencijalne isporučioce za svoje identifikacione programe za građane, kao što su elektronske lične karte i vozačke dozvole".

"NetSeT Global Solutions" (www.netset.co.yu) je vodeća domaća kompanija u domenu elektronskih dokumenata, zaštite podataka i primene smart kartica. Status na "Top 50" listi je dobila zahvaljujući uspešno realizovanim projektima u Evropi, Aziji i Africi u poslednje tri godine, kao i sopstvenom razvoju u oblastima visokih tehnologija kao što su sigurni eGovernment sistemi, smart i RFID kartice, PKI zaštita i biometrijske metode prepoznavanja.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.