NavMenu

"UNIQA osiguranje" oficijelni sponzor Evropskog prvenstva u vaterpolu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 11.01.2016. 17:48
Komentari
Podeli

"UNIQA osiguranje" nastavlja sa tradicijom ulaganja u sport i naše najtalentovanije sportiste. Odmah na početku 2016. godine, kada ulazi u 10. godinu poslovanja, "UNIQA osiguranje", kao oficijelni sponzor i osiguranje najvećeg sportskog događaja kod nas, podržava Evropsko prvenstvo u vaterpolu, koje se od 10. do 23. januara održava u Beogradu.

- Zadovoljstvo nam je da smo već dve godine za redom partner Vaterpolo saveza Srbije i naše najtrofejnije reprezentacije, koja nas je svojim pobedama nebrojano puta učinila ponosnim. "UNIQA osiguranje", kao osiguravajuća kompanija Evropskog prvenstva Beograd 2016, se brine o sigurnosti učesnika takmičenja, osoba angažovanih u organizaciji događaja, volontera i objekta u kojem se održava Evropsko prvenstvo, za koje se očekuje da će premašti sve rekorde dosadašnje posećenosti. Zbog toga imamo čast što smo deo tog pobedničkog tima. Ovim putem želimo da našim zlatnim delfinima pošaljemo snažnu podršku koja, verujemo, osigurava pobedu i najviša odličja - izjavila je Gordana Bukumirić, predsednik izvršnog komiteta "UNIQA osiguranja.

"UNIQA osiguranje", kao oficijelni sponzor Evropskog prvenstva u vaterpolu, odlučilo je da ovom prilikom podrži vaterpoliste uz slogan "Podrška koja osigurava pobedu", jer veruje da će zajedničkim snagama ostvariti velike rezulatate na ovako značajnom takmičenju.

Evropsko prvenstvo u Beogradu, sa 28 ekipa, 17 država učesnica i sa najvećim kapacitetom od 12.000 posetilaca, će biti najveće Evropsko prvenstvo do sada. Jedinstveno za ovo takmičenje je i to što su za potrebe Evropskog prvenstva u vaterpolu u zatvorenom objektu – "Kombank areni", postavljeni montažni bazeni.

Evropsko prvenstvo u vaterpolu je pored Letnjih olimpijskih igara, jedan od najznačajnijih sportskih događaja u ovoj godini.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.