NavMenu

"Networking Day" 28. januara u Beogradu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 11.01.2016. 13:57
Komentari
Podeli

Prvi "Networking Day", čiji je cilj da okupi sve zainteresovane za društveno-korisne teme i poslovanje na izazovnom domaćem tržištu, biće održan 28. januara u Beogradu.

- Posmatrajući sve hrabre, divne, neustrašive, dobre i zahvaljujući tome, uspešne ljude, koji su bili deo događaja koji sam dovela i razvila u Srbiji u proteklom periodu i slušajući sve sugestije, prepoznala sam tačke za unapređenje i poboljšanje naših druženja i pokrenula drugačiji događaj - "Networking Day". S radošću očekujem da ćemo se i u nastavku okupljati i družiti kao i do sada - izjavila je Irena Lalić, organizatorka i autorka novog poslovnog događaja.

Gosti Irene Lalić u januarskom susretu biće Robert Čoban, osnivač i vlasnik "Color Press Group", domaće medijske kompanije sa najvećim brojem naslova u portfoliju (www.color.rs), Nebojša Matić, vlasnik kompanije "Mikroelektronika", koja poslujući iz Srbije osvaja svet (www.mikroe.com), Biljana Trifunović, vlasnica "Ifa", finansijski konsultant sa bogatim iskustvom u radu sa domaćim i ino kompanijama (www.biljanatrifunovicifa.com) i Rade Rakočević, savetnik za investiranje s velikim poslovnim iskustvom, osnivač jedne od prvih domaćih brokerskih agencija.

"Networking Day" je novi koncept poslovnih susreta između ostalog i edukativnog karaktera, koji pruža podršku domaćim privrednicima i preduzetnicima širom Srbije u cilju proširenja znanja, razmene ideje i iskustava i međusobnog povezivanja. "Networking Day" obeležiće gostovanje uspešnih preduzetnika, privrednika i menadžera, priznatih stručnjaka različitih oblasti a koji će podeliti sa prisutnima svoja iskustva i znanja iz aktuelnih oblasti života i poslovanja.

- Simbolično, temom poslednjeg susreta – poslovna partnerstva, završila sam svoje angažovanje u "Business Cafe"-u. Bivšim kolegama želim kontinuiran nastavak rada, autorki brenda Kristini Ercegović uspešnu dalju promociju "Business Cafe"-a u Srbiji a na talasu ove promene ja počinjem s novim konceptom okupljanja i povezivanja poslovnih ljudi - izjavila je Lalić.

Za onlajn kupovinu i rezervacije kliknite OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.07.2024.  |  Finansije

Kako da onlajn proverite radni staž i visinu buduće penzije?

Građani Srbije koji žele da dobiju informacije o stažu osiguranja ili da dobiju okvirnu projekciju visine buduće penzije, moći će to da učine preko elektronskog servisa PIO fonda. Međutim, za korišćenje elektronskih servisa "Moj staž i moja penzija" i "e-Kalkulator" neophodno je imati eID broj građana. Za osiguranike koji nemaju eID građana, na sajtu Fonda PIO dostupan je elektronski servis "Uvid u podatke matične evidencije", za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.