NavMenu

Najavljeno 37 premijera na predstojećem Sajmu automobila u Novom Sadu

Izvor: Tanjug Nedelja, 21.10.2007. 15:07
Komentari
Podeli

Promocije novih modela automobila, noviteti u teretnom programu, kao i pratećim granama automobilske industrije, uz specijalne popuste za kupovinu vozila, kao i izložba "Oldtajmera", samo su neki od programa koji će obeležiti sedmi međunarodni"Auto Show", koji će biti održan od 23. do 28. oktobra na Novosadskom sajmu, najavio je menadžer ove manifestacije Miroslav Radišić.

Prema njegovim rečima, ovaj "praznik za ljubitelje četvorotočkaša"omogućiće posetiocima sajma da vide skoro sve aktuelne i nove modele svih najpoznatijih svetskih proizvođača i 37 premijernih modela. Odmah posle premijere u Frankfurtu u Novom Sadu će biti predstavljeni"Peugeot 4007", novi "Renault Laguna", "Mitsubishi Lancer" i nova "Mazda 2", precizirao je Radišić.

On je dodao da će premijeru u Srbiji imati i novi opelov "kompakt astrasedan", "Nissan Tiida", "Golf Variant", "Subaru Impreza 08","Seat Altea Freetrack", "Peugeot 207 SW" i "Nisan X Trail".

Radišić je predočio da su dileri koji zastupaju inostrane automobilske kuće najavili da će posetioci prvi put moći da vide "Suzuki SX4", zatim"Citroen Jumpy", "Audi A5", "Dodge Avenger". Biće predstavljena i nova "C klasa" mercedesa, fiatovi modeli "bravo","linea" i "scudo" , "Ford fokus C-MAX", "Ford Mondeo", "Grand C4Picasso, "Mazda CX-7", "Hyundai i30" , "Dacia MCV" i mnogi drugi.

Generalni menadžer "Auto Tuning Club iz Beograda Filip Ćosović najavio je da će se "17. Tuning Styling Show" održati u Novom Sadu za vikend, 27. i 28. oktobra uz nastup gostiju sa njihovim vozilima iz celog regiona.

Ćosović je predočio da će u okviru ove manifestacije biti prikazanibrojni automobili sa modifikovanim izgledom, kojima je potpuno ili delimično preuređena karoserija i unutrašnjost, značajno pojačana snaga motora, ugrađeno jako ozvučenje, ili postavljeno dodatno ukrasno osvetljenje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.