NavMenu

"Netflix" stigao i u Srbiju

Izvor: B92 Petak, 08.01.2016. 08:24
Komentari
Podeli
(Foto: Maxx-Studio/shutterstock.com)
Direktor kompanije "Netflix" Rid Hejstings saopštio je da je ovu striming mrežu od 6. januara 2016. godine moguće pratiti u 130 zemalja, među kojima je i Srbija.

To znači da će "Netflix" utrostručiti broj zemalja u kojima je moguće pratiti njihove sadržaje.

- Svedoci smo rođenja nove globalne internet TV mreže. Od danas, "Netflix" je moguće pratiti na svim meridijanima – od Singapura do Sankt Peterburga i od San Franciska do Sao Paola. To znači da će gledaoci širom sveta moći u isto vreme da prate serije i filmove na našem kanalu, i to bez čekanja, kao što je to bio slučaj do sad. Uz pomoć interneta, dajemo moć potrošačima širom sveta da sami odlučuju šta će, kada i putem kog uređaja gledati - rekao je Rid Hejstings.

Iz "Netflixa" kažu da ova platforma neće biti dostupna na Krimu, u Severnoj Koreji i Siriji, zbog američkih sankcija tim zemljama. Najpoznatije serije kao što su "House of Cards" i "Orange is the New Black", neće biti emitovane samo u onim zemljama u kojima "Netflix" ne poseduje prava na njihovo prikazivanje.


"Netflix" sadržaji dosupni su na pametnim televizorima, preko računara ali i preko "iOS", "Android" i "Windows Phone" aplikacija. U ponudi je preko 10.000 filmova, serija, dokumentarnih programa, TV emisija, i to sve bez reklama.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.