NavMenu

Na platou ispred "Central Garden"-a postavljena najradosnija komšijska jelka u Beogradu

Izvor: eKapija Sreda, 30.12.2015. 10:37
Komentari
Podeli
(Foto: Sunny studio/shutterstock.com)
Prava novogodišnja čarolija širi se sa platoa ispred kompleksa "Central Garden" na Paliluli. Dobro raspoloženi stanari i oduševljeni mališani družili su se i zajedno ukrašavali najradosniju komšijsku jelku u Beogradu. Ovo druženje pod nazivom "Novogodišnji osmeh Palilule" organizovali su investitori projekta "Central Garden", kompanije "AFI Europe" i "Shikun & Binui Group", uz značajnu pomoć mališana iz predškolske ustanove "Pionir" koji su protekle nedelje napravili desetine unikatnih novogodišnjih ukrasa za prvu komšijsku jelku na Paliluli.

Svi posetioci ovog novogodišnjeg druženja zabavljali su se uz zvuke novogodišnjih pesama, domaće kolače, kuvano vino i čaj. Kako novogodišnja čarolija ne bi bila potpuna bez Deda Mraza, tako je i na ovom druženju najmlađe zabavljao čuveni Deka sa njegovim pomoćnicima ali i sa najpopularnijim crtanim junacima Mašom i Medvedom.


Želja organizatora bila je da, uoči najradosnijih praznika, podseti sugrađane koliko su važni zajedništvo, sloga i ljubav u negovanju dobrih komšijskih odnosa.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.