Izvor: eKapija | Ponedeljak, 21.12.2015.| 10:53
Izdvojite članak Odštampajte vest

Sektor za savetovanje pri poslovnim transakcijama kompanije EY proglašen konsultantskom kompanijom 2015. godine

Sektor za savetovanje pri poslovnim transakcijama (TAS) revizorsko-konsultantske kompanije EY osvojio je prestižnu nagradu po peti put u poslednjih 6 godina, i prvi je na "Mergermarket" listi po vrednosti i broju transakcija koje je podržao.

Sektor za savetovanje pri poslovnim transakcijama revizorsko-konsultantske kompanije EY (Ernst & Young) proglašen je konsultantskom kompanijom 2015. godine u Evropi, po peti put u poslednjih šest godina od strane kompanije "Mergermarket", nezavisne kompanije koja se bavi praćenjem poslovnih transakcija.

Nagrade koje kompanija "Mergermarket" dodeljuje u sferi spajanja i akvizicija, predstavljaju najpoželjnija priznanja u industriji poslovnih transakcija širom Evrope. EY je ovo priznanje dobio i za 2014, 2013, 2012. i 2010. godinu.

Priznanje koje je sektor za savetovanje pri poslovnim transakcijama kompanije EY dobio rezultat je kvalitetnih odnosa koje je izgradio sa rukovodstvom kompanija i pružanja prvoklasne usluge svojim klijentima, u skladu sa poslovnom strategijom kompanije EY – građenje boljeg poslovnog okruženja. U toku prethodne godine ovaj tim pružao je savetodavne usluge pri 544 poslovnih transakcija i kao takav, bio je prvoplasiran na "Mergermarket" listama, kako po vrednosti ugovorenih transakcija, tako i po broju ostvarenih transakcija.

- U Evropi sektor za savetovanje pri poslovnim transakcijama postoji u 38 zemalja i broji oko 5,500 eksperata u preko 100 gradova. Tokom 2015. godine, ovaj sektor kompanije EY u Srbiji imao je priliku da učestvuje na mnogim lokalnim, kao i projektima u Adria regionu i tako doprinese ovom značajnom uspehu - rekao je Urs Indermuhle, partner u sektoru za savetovanje pri poslovnim transakcijama u Srbiji kompanije EY.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.