NavMenu

RENEXPO Western Balkans 20. i 21. aprila 2016. u Beogradu

Izvor: eKapija Četvrtak, 17.12.2015. 13:34
Komentari
Podeli
RENEXPO Western Balkans, priznata međunarodna platforma za stručnjake i poslovanje u energetici na zapadnom Balkanu, na svom trećem predstavljanju u Beogradu, 20 i 21. aprila 2016. godine će predstaviti sve najvažnije aspekte korišćenja bioenergije u regionu zapadnog Balkana sa primerima iz regiona, kao i iz Evropskih zemalja, na konferencijama zakazanim u toku ova dva dana.

Od aprila 2016. godine kad će se održati treći po redu RENEXPO Western Balkans, 20 i 21. u Belexpocentru u Beogradu, biće predstavljena i sasvim nova usluga za RENEXPO Western Balkans izlagače. Usluge koje su veoma cenjene od strane izlagača u 2015. godini su Business Match Making - sastanci za dostupne projekte, istraživanje tržišta i organizacija ekskluzivnih regionalnih okruglih stolova.

Od sledeće godine REECO SRB doo svojim izlagačima kao i srpskim inženjerima koji su zainteresovani za unapređenje svoje karijere u međunarodnim kompanijama uvodi Regionalni dan za zapošljavanje inženjera, navedeno je u saopštenju organizatora.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.