Izvor: eKapija | Sreda, 16.12.2015.| 13:47
Izdvojite članak Odštampajte vest

Strategijsko partnerstvo "Coface Srbija" i "CUBE Risk Management Solutions"

Predstavnici "Coface Srbija" i "CUBE Risk Management Solutions" potpisali su ugovor o strateškom partnerstvu koji pravnim licima, postojećim i budućim klijentima dve kompanije, omogućava bolje rezultate u poslovanju. Glavni ciljevi ove saradnje ogledaju se u edukaciji tržišta, razvoju novih proizvoda i smanjenju rizika poslovanja. Potpisivanjem ugovora kompanija CUBE dobila je ekskluzivna prava za distribuciju "Coface" kreditnih izveštaja za više od 165 zemalja širom sveta, kao i pristup centralnom sistemu naplate za preko 99 zemalja širom sveta.

Direktor "Coface Srbija", Đorđe Živanović i direktor "CUBE Risk Management Solutions"-a, Marko Radojičić istakli su da se ugovorom stvara okvir za još bolje rezultate i nastavlja trend rasta koji su dve kompanije imale prethodnih godina. Kako su istakli, ugovor je važan jer pokazuje i kako se odgovornim i stručnim poslovanjem opravdava poverenje klijenata i omogućava da imaju još bolje poslovne uspehe.

Svečanoj proslavi, kojom je ujedno obeležena i treća godišnjica poslovanja kompanije "CUBE Risk Management Solutions", prisustvovali su predstavnici institucija, domaće privrede, kao i brojni zadovoljni klijenti.

"Coface Srbija" deo je uspešne globalne grupe Grupe "Coface", koja je svetski lider u poslovima osiguranja potraživanja preko 70 godina. Kompanija je prisutna u 99 zemalja i ima najveću mrežu lokalnih timova u svetu. Kao vodeći dobavljač usluga za poslovne informacije i upravljanje potraživanjima u srednjoj i istočnoj Evropi, obrt grupe "Coface" u 2014. godini iznosio je oko 1.44 milijarde EUR.

Kompanija "CUBE Risk Management Solutions" posluje na teritoriji Srbije i ima preko 700 zadovoljnih klijenata. Osim brojnih rešenja koja je odvajaju od konkurencije, kompanija se potvrdila posebno razvijenim odeljenjem za saradnju sa bankama što joj je omogućilo da u toj oblasti bude lider na domaćem tržištu.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.