NavMenu

Surčinski "Aman" dao ponudu za sve akcije kompanije "Višnjica dućani"

Izvor: Sinteza Invest Group Utorak, 15.12.2015. 15:51
Komentari
Podeli
(Foto: Aman)
Nakon transakcije na Beogradskoj berzi prethodnog petka, kada je 89,5% akcija kompanije "Višnjica dućani" promenilo vlasnika, objavljena je i očekivana Namera o preuzimanju preostalih akcija.

Naime, "Aman doo" iz Surčina kao novi većinski vlasnik, objavio je nameru da preuzme preostalih 10,5%, odnosno 3.607 akcija.

"Aman doo" se obavezao da će u roku od 15 dana podneti zahtev Komisiji za hartije od vrednosti za objavljivanje ponude za preuzimanje, i objaviti ponudu za preuzimanje odmah nakon prijema rešenja Komisije u jednim dnevnim novinama koje se redovno distribuiraju na celoj teritoriji Republike.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.05.2023.  |  Energija, Finansije

Elektrodistribucija uzima kredit od 50 mil EUR za unapređenje mreže

Elektrodistribucija Srbije zadužila se kod dve komercijalne banke 50 mil EUR, a predviđeno je da sredstva iz kredita budu iskorišćena za unapređenje distributivne mreže. U Predlogu zakona o davanju garancije Republike Srbije u korist OTP banke i Banca intesa, a po osnovu zaduženja Elektrodistribucije Srbije, navedeno je da je država preuzela obavezu da kao garant izmiri obaveze Elektrodistribucije, po osnovu ugovora o kreditu odobrenih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.