NavMenu

"Jadranski sajam" u minusu na kraju trećeg kvartala

Izvor: RTCG Utorak, 08.12.2015. 14:19
Komentari
Podeli
(Foto: jadranskisajam.co.me)
"Jadranski sajam" je na kraju trećeg kvartala ostvario gubitak od 155.530 EUR, dok je u istom periodu prošle godine imao dobit od 191.720 EUR.

Poslovni prihodi budvanske kompanije su, prema podacima iz konsolidovanog izveštaja o poslovanju objavljenog na sajtu Montenegroberze, na kraju septembra smanjeni za 6,7%, na 2,45 mil EUR. Rashodi su u odnosu na uporedni period povećani 8,1%, na 2,53 mil EUR.

Ukupna aktiva "Jadranskog sajma" iznosila je 26,77 mil EUR, što je 2,3% više nego u uporednom periodu. Dugoročna rezervisanja i obaveze iznosile su 5,68 mil EUR, a kratkoročna 4,55 mil EUR. Akumulirani gubitak iznosio je 2,72 mil EUR.


"Atlas grupa" je, prema podacima Centralne depozitarne agencije (CDA), vlasnik 47,36% akcija preduzeća. "Atlas mont" poseduje 43,33% deonica, dok se iza IK - Zbirnog kastodi računa 1 krije vlasnik 7,53% akcija. Ostali akcionari imaju manje od jedan odsto udela.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.