NavMenu

"Metro na vodi" otvorio jesenju sezonu na rekama Beograda

Izvor: eKapija Petak, 05.10.2007. 11:19
Komentari
Podeli

"Metro na vodi", noćnom vožnjom svojih brodova po Dunavu i Savi, muzičko-zabavnim programom Štrausovih valcera i himonom glavnog grada Srbije "Beograde, Beograde, na ušću dveju reka ispod Avale", označio je početak turističke sezone na rekama, jesen-zima 2007/2008.godine.

Prema rečima Jovana Ranđelovića, autora projekta "Metro na vodi", osim 2 putnička broda i 4 splav-restorana koji rade u svim vremenskim uslovima, kako leti tako i zimi, "Bela flota" nautičko-turističkog preduzeća "Metro na vodi" u 2008.g. biće uvećana za još dva broda - jedan je dužine 18,61 m i prima 130 putnika, dok je drugi brod-hotel površine 2.000m2 i kapaciteta 150 ležajeva, čime će se dati velika podrška turističkoj ponudi Beograda i Srbije.

Ovom prilikom, na "Metrou na vodi", UEPS je uručio specijalno priznanje za najbolji EPP TV spot u 2007.godini. "Aqua Gala" vodi, u kojem učestvuje teniser Novak Đoković.

Od predsednika Udruženja ekonomskih propagandista Srbije, Tihomira Todorovića, nagradu plaketu i mali pozlaćeni teniski reket dobili su Milka Forcan, potpredsednik "Delta holdinga", proizvođača vode i Igor Kusić, reditelj TV spota.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.