NavMenu

"Mitel" pokrenuo kampanju zamene "Ericsson" i "Aastra" telefonskih centrala

Izvor: eKapija Utorak, 01.12.2015. 13:55
Komentari
Podeli
Proizvođač telefonskih sistema, terminala i aplikacija "Mitel" objavio je kampanju zamene starih verzija telefonskih sistema "Business Phone", "MD Evolution" i "Aastra Intelligate", koje su bile aktuelne u periodu kasnih 90-tih i 2000-tih godina i bazirane na TDM tehnologiji. Kampanja je pokrenuta sa ciljem da se postojećim korisnicima omogući lagani prelazak sa TDM na IP tehnologiju, uz zadržavanje postojeće infrastukture – analognih i digitalnih terminala i prenosnika, te da na najisplativiji način prate trendove u poslovnoj telefoniji.

Pozadina kampanje je da se telefonski sistem "BusinessPhone" ("Ericsson"/"Aastra") ne proizvodi od 2014. godine, što ne znači da korisnici više ne mogu koristiti svoj poslovni komunikacioni sistem, jer će ICTS d.o.o. sa svojim partnerima u regionu i dalje pružati uslugu održavanja, ali će sve teže biti u mogućnosti dograditi sistem proširenjima i novim funkcijama ili zameniti neispravne module sistema, što može uticati na njegovu upotrebljivost. Slična je situacija i sa postojećim "MD Evolution" (EBN) i "Aastra Intelligate" sistemima.

Prelazak na novu tehnologiju temelji se na najnovijim tehnologijama "MiVoice Office 400" i MX-ONE telefonskim sistemima, koji omogućavaju postupnu migraciju na novo rešenje, pa je moguće zadržati postojeće digitalne telefone serije "Dialog 4000" na "Business Phone" i "MD Evolution centralama", kao i digitalne terminale serije 5300 na "Aastra Intelligate", kao i analogne terminale, te postojeće prenosnike (ISDN E1 i BRA, analogni PSTN). To kampanju čini još povoljnijom, jer korisnicima najveću investiciju čini upravo kupovina terminala za zaposlene.

Bitna odlika ove kampanje jeste da u toku njenog trajanja, od 1. decembra 2015. do 31. marta 2016. godine, popust na nove "MiVoice Office 400" sisteme iznosi i do 50% u odnosu na standardne cene.

Za korisnike koji preferiraju mesečno plaćanje usluga telefonije, ICTS d.o.o. je kreirao i pakete rentiranja sistema koji nude korisnicima mogućnost da iznajme telefonski sistem i plaćaju ga na mesečnom nivou, prema broju korisnika (OPEX model). U cenu po korisniku uračunato je i održavanje sistema 24x7x365, zamena neispravnih modula i proširenja prema trenutnim potrebama, mogućnost dinamičke promene konfiguracije bez kupovine opreme i servisa u vlasništvo – rentiranje resursa po potrebi – aplikacije, call centri, povećanje broja korisnika. U praksi to znači da brigu o poslovnom komunikacionom sistemu kompanije preuzima ICTS d.o.o, a korisnik plaća uslugu na mesečnom nivou, bez investicije u kupovinu opreme (CAPEX), uz Ugovore na 36 ili 60 meseci.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.