Izvor: Tanjug | Subota, 28.11.2015.| 11:48
Izdvojite članak Odštampajte vest

Srpske reklame u svetskoj selekciji "Noći reklamoždera"

Tri reklame iz Srbije i jedna iz Slovenije ušle su u selekciju svetske turneje "Noći reklamoždera" u konkurenciji više od 20.000 reklama iz celog sveta, saopštila je u petak, 27. novembra 2015. godine, agencija "SuperStar Worldwide", predstavnik "Noći reklamoždera" za Adriatik region.

Iz agencije navode da o tome koliki je ovo uspeh govori činjenica da u reklamoteku "Žan Mari Bursiko" godišnje stigne više od 20.000 reklama iz celog sveta, da bi nešto manje od 400, koje bira isključivo madam Bursiko, završile u šestočasovnom programu koji će u okviru svetske turneje videti ljudi u više od 160 gradova širom planete.

Među tih 400 reklama koje su ušle u svetsku selekciju programa "Noć reklamoždera", zahvaljujući agenciji "SuperStar Worldwide" i "Media Marketingu", najznačajnijem regionalnom medijskom partneru, na ovogodišnjoj mts "Noći reklamoždera" priznanje dobijaju – "Beokonstruktivizam" (Turistička organizacija Beograd - režija Boris Miljković, zatim "Drama u taksiju – Otelo" (Jugoslovensko dramsko pozorište, agencija McCann), "Jelen pivo - Naša stvar" (agencija "Leo Barnett") i "ITAK - Govori ljubezen" (kreativni direktor i scenarista Aljoša Bagola, agencija "Pristop").

Prijatelji manifestacije su mts, "Samsung", "Sensation refresh drink", "Black 'n' Easy", "Frikom", "Uniqa", "Avon" i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, navodi se u saopšenju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.