Izvor: Tanjug | Sreda, 25.11.2015.| 19:56
Izdvojite članak Odštampajte vest

Miodragu Kostiću nagrada za razvoj preduzetništva u Srbiji

Vlasnik "MK grupe" Miodrag Kostić dobio je u sredu, 25. novembra 2015. godine, nagradu "Laureat vrline 2015." za izuzetan doprinos očuvanju domaće privrede. Nagradu je u ime Kostića primio generalni direktor fabrike šećera "Sunoko", koja je deo MK grupe, Ljubiša Radenković.

Ovu nagradu, šesti put zaredom, dodeljuje Mokrogorska škola menadžmenta sa partnerima Privrednom komorom Srbije, Privrednom komorom Beograda, Srpskom asocijacijom menadžera, Fakultetom organizacionih nauka, Srpskim poslovnim klubom "Privrednik" i Ekonomskim institutom.

Dobitnik ove nagrade prošle godine bio je Slobodan Radun, 2013. Dragica Bolić, a u 2012. Dragoljub Vukadinović. Nagradu 2011. dobio je Slobodan Petrović, a 2010. Nikola Pavičić.

Srđan Janićijević, osnivač Mokrogorske škole menadžmenta, rekao je Tanjugu da je ove godine odlučeno da se Kostiću uruči najznačajnija nagrada koju ova institucija dodeljuje za izvanredan doprinos u nekoj privrednoj delatnosti. Prema njegovim rečima, odlučeno je da nagrada ove godine bude uručena Kostiću za razvoj preduzetništva u Srbiji.

- Kostić je demonstrirao svojim višegodišnjim radom i projektima važnost za razvoj preduzetničkog duha u Srbiji - objasnio je Janićijević.

Takođe su uručena priznanja studentima i privrednicima koji su uspešno prošli programe Mokrogorske škole menadžmenta.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.