Izvor: eKapija | Sreda, 25.11.2015.| 17:58
Izdvojite članak Odštampajte vest

Educom konferencija za mala i srednja preduzeća 3. decembra u Beogradu

(Foto: Syda Productions/shutterstock.com)
Prva "Educom konferencija za mala i srednja preduzeća" biće održana 3. decembra 2015. godine, u hotelu "Metropol" u Beogradu, a organizator je "Educom centar za lični i profesionalni razvoj". Konferenciju su podržali Narodna banka Srbije, Ministarstvo privrede i Privredna komora malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, a skup je namenjen vlasnicima malih i srednjih preduzeća i preduzetnicima koji već posluju na srpskom tržištu, kao i onima koji su tek pokrenuli svoj biznis. Takođe, dobrodošli su i svi oni koji tek nameravaju da otvore svoje preduzeće.

Cilj konferencije je da malim i srednjim preduzećima pruži uvid - napredni korak u poslovanju koji podrazumeva upoznavanje i prepoznavanje tržišta, pravnu regulativu, načine i uslove finansiranja iz državnog i privatnog sektora, upravljanje troškovima, upravljanje kriznim menadžmentom, značaj ključnih poslovnih veština - liderstvo, prodaja, marketing, brendiranje i drugih, kao i iskustvo na putu uspeha, o čemu će govoriti predstavnici uspešnih kompanija.

Konferencija se sastoji iz niza predavanja koja će pomoći privrednicima da unaprede svoje poslovanje, kao i panel diskusije "Put uspeha u Srbiji" na kojoj će govoriti predstavnici uspešnih malih, srednjih, ali i velikih preduzeća.

Više detalja o konferenciji možete pronaći OVDE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.