Izvor: eKapija | Sreda, 25.11.2015.| 15:26
Izdvojite članak Odštampajte vest

Za lakše poslovanje banaka i osiguravača - Predstavljena "Hybris e-commerce platforma" kompanije "msg global solutions SEE"

Kompanija "msg global solutions South East Europe", strateški SAP globalni partner za razvoj i implementaciju poslovnih rešenja u okviru finansijskog sektora, zajedno sa kompanijom "SAP hybris SEE", danas su na konferenciji "Digital Choice" predstavili "Hybris e-commerce platformu" predstavnicima kompanija iz finansijskog sektora – bankama i osiguravajućim kućama.

Na konferenciji "Digital Choice" prikazano je šta je potrebno da se sektor osiguranja i bankarstva poveže sa digitalnim svetom. Predstavljen je razvoj e-commerce sistema koji omogućava korisnicima lakšu komunikaciju sa bankama i osiguravajućim kućama, dok istovremeno bankama i osiguravajućim kućama omogućava da privuku, zadrže i uvećaju broj zadovoljnih i profitabilnih korisnika.

Komunikacija potrošača sa kompanijama se odvija na brojne načine: na website-u, putem mobilnih uređaja, korisničkog servisa ili na prodajnom mestu. "Hybris" pomaže organizacijama da postignu uspeh usvajanjem dodatnih kanala i pružanjem doslednog iskustva u svim kanalima, kao i alata neophodnih za povećanje prihoda i efikasnosti.

"Hybris e-commerce" platforma je namenjena i poslovnim i privatnim korisnicima. Poslovni korisnici mogu da biraju i segmentiraju proizvode ili oglasne kampanje prema ciljnim grupama, kao i alate koji će se tom prilikom koristiti. Prava snaga ove platforme leži u njenoj prilagodljivosti svakom korisniku i njegovim potrebama.

Nikola Đokić
- "Hybris e-commerce" rešenje, koje smo danas predstavili, pomaže bankama i osiguravajućim kućama da se bolje povežu sa svojim korisnicima, bez obzira gde se oni nalazili. S obzirom na to da se poslovanje menja i transformiše, odnosno da mi danas živimo u digitalnoj eri, veoma je važno da hybris e-commerce rešenje omogućava kompanijama da ostvare personalizovanu i konzistentnu interakciju sa korisnicima kroz sve raspoložive kanale, tako da korisnici u svakom momentu dobiju ono što žele. Na taj način se direktno smanjuju operativni troškovi. "Hybris e-commerce" rešenje pomaže integrisanje svih digitalnih i fizičkih dodirnih tačaka sa korisnicimana jednoj platformi - uključujući online, mobile, point-of-sale, call centar, društvene medije i štampu - rekao je Nikola Đokić, direktor "msg global solutions SEE".

"msg global solutions SEE" i "SAP hybris" stručnjaci su tokom predavanja i prezentacija predstavili ključne funkcionalnosti i tehnološke komponenete "Hybris e-commerce" rešenja, kao i vrlo važne poslovne procese u okviru finansijskog sektora.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.