NavMenu

"Metro Cash&Carry" i istarska vinarija "Cattunar" izvoze vino u Srbiju

Izvor: Tanjug Utorak, 24.11.2015. 14:54
Komentari
Podeli
(Foto: JirkaBursik/shutterstock.com)
Nemački trgovinski lanac "Metro Cash&Carry" i istarska vinarija "Cattunar" planiraju da početkom 2016. godine počnu sa izvozom istarske malvazije "Terra Unica" i penušavog vina "Terra Unica di Luna" u Srbiju i Mađarsku, najavili su u utorak, 24. novembra 2015. godine, predstavnici dveju kompanija.

Saradnja istarske vinarije sa "Metroom" započela je u februaru 2014. kada je u ponudu u Hrvatskoj uvrštena istarska malvazija "Terra Unica" proizvedena ekskluzivno za taj trgovački lanac. U asortimanu "Metroa" je još 16 proizvoda vinarije "Cattunar", od kojih će pojedini uskoro biti izvezeni u Srbiju i Mađarsku.


Vlasnik vinarije Franko Katunar izjavio je danas da je zadovoljan saradnjom s firmom "Metro Cash&Carry", koja prihvata i promoviše istarske proizvođače i njihova vina, dodajući da ta vinarija 10% proizvodnje plasira upravo kroz "Metro", prenosi Tportal.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.