Izvor: Netokracija | Ponedeljak, 23.11.2015.| 19:04
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Nordeus" produžio prijave za "Hackathon" do 30. novembra

(Foto: Nordeus arhiva)
Kompanija "Nordeus", kreator jednog od najpopularnijih fudbalskih menadžera, "Top Eleven", i ove godine organizuje "Nordeus Hackathon" – takmičenje u razvoju igara na koje poziva sve zainteresovane developere, dizajnere i digitalne umetnike iz Evrope da se oprobaju u izradi video igara na zadatu temu.

Dvanaest timova dobiće priliku da pokaže svoje umeće, a budući da je ove godine interesovanje posebno veliko, iz "Nordeusa" su odlučili da produže rok za prijavu do 30. novembra.

Osnivač i generalni direktor "Nordeusa", Branko Milutinović, izjavio je u obraćanju medijima da je "Nordeus Hackathon" takmičenje koje ima za cilj da okupi najveštije profesionalce u industriji.

- Ponosno nosimo epitet kompanije koja omogućava talentovanim kreatorima da pokažu svoje veštine i sposobnosti. Zbog te činjenice, ali i zbog velike zainteresovanosti, odlučili smo da ovoga puta produžimo rok za registraciju. Kao i uvek, naš cilj jeste da na "Hackathonu" ugostimo najbolje timove i da nam oni pokažu šta zaista znaju - ističe Milutinović.

Samo takmičenje održaće se 12. decembra u sedištu "Nordeusa" u Beogradu, dok iz kompanije ističu da će kreativnost, timski duh, snalažljivost i znanje i ovoga puta biti presudni prilikom odlučivanja o pobedniku petog "Hackathona".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.