NavMenu

"Nordeus" produžio prijave za "Hackathon" do 30. novembra

Izvor: Netokracija Ponedeljak, 23.11.2015. 19:04
Komentari
Podeli
(Foto: Nordeus arhiva)
Kompanija "Nordeus", kreator jednog od najpopularnijih fudbalskih menadžera, "Top Eleven", i ove godine organizuje "Nordeus Hackathon" – takmičenje u razvoju igara na koje poziva sve zainteresovane developere, dizajnere i digitalne umetnike iz Evrope da se oprobaju u izradi video igara na zadatu temu.

Dvanaest timova dobiće priliku da pokaže svoje umeće, a budući da je ove godine interesovanje posebno veliko, iz "Nordeusa" su odlučili da produže rok za prijavu do 30. novembra.

Osnivač i generalni direktor "Nordeusa", Branko Milutinović, izjavio je u obraćanju medijima da je "Nordeus Hackathon" takmičenje koje ima za cilj da okupi najveštije profesionalce u industriji.

- Ponosno nosimo epitet kompanije koja omogućava talentovanim kreatorima da pokažu svoje veštine i sposobnosti. Zbog te činjenice, ali i zbog velike zainteresovanosti, odlučili smo da ovoga puta produžimo rok za registraciju. Kao i uvek, naš cilj jeste da na "Hackathonu" ugostimo najbolje timove i da nam oni pokažu šta zaista znaju - ističe Milutinović.


Samo takmičenje održaće se 12. decembra u sedištu "Nordeusa" u Beogradu, dok iz kompanije ističu da će kreativnost, timski duh, snalažljivost i znanje i ovoga puta biti presudni prilikom odlučivanja o pobedniku petog "Hackathona".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.