NavMenu

Uskoro počinje rekonstrukcija severozapadne fasade zgrade Sinagoge u Subotici

Izvor: eKapija Sreda, 18.11.2015. 17:07
Komentari
Podeli

Subotica (Foto: subotica.rs)Subotica
Gradonačelnik Subotice Jene Maglai i ovlašćeni predstavnici preduzeća "Expres-servis" iz Subotice (izvođač), Atelje za izradu vitraža "Stanišić" iz Sombora, "Tim Vasilić" i "Yumol" iz Subotice (ostali ponuđači iz grupe ponuđača), zaključili su u utorak, 17. novembra 2015. godine, u Gradskoj kući, Ugovor o javnoj nabavci izvođenja radova – rekonstrukcija i investiciono održavanje severozapadne fasade zgrade Sinagoge, u Subotici.

Vrednost ugovorenih radova iznosi 11.116.344 dinara, sa PDV-om. Sredstva za rekonstrukciju i investiciono održavanje severozapadne fasade zgrade Sinagoge obezbeđena su iz budžeta grada Subotice.

Radovi će početi za petnaestak dana. Izvođač se obavezuje da ugovorene radove završi do 1. juna 2016. godine, navedeno je na veb stranici Grada Subotice.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.