NavMenu

Niš napokon dobija javnu garažu - Ispod Tržnog centra "Ambasador" mesto za 50 vozila

Izvor: eKapija Sreda, 11.11.2015. 15:45
Komentari
Podeli

Ilustracija (Foto: chaoss/shutterstock.com)Ilustracija
Grad Niš će napokon dobiti javnu garažu, koju su svi već godinama priželjkivali. Javna garaža nalaziće se ispod Tržnog centra "Ambasador".

Da bi se ovaj plan realizovao, potrebno je da odbornici Skupštine grada Niša daju saglasnost da ova garaža koja je u vlasništvu Direkcije za izgradnju, pređe u vlasnišvo Grada Niša.

Pozitivno mišljenje odbornika na Odluku o promeni vlasnika već postojeće javne garaže ispod Tržnog centra "Ambasador" očekuje se već na narednoj sednici Skupštine grada Niša, koja je zakazana za 12. novebar. Gradsko veće je tu garažu dalo na korišćenje Parking servisu.

- Garaža će biti urađena po svim svetskim standardima. Vozila će u njoj biti potpuno bezbedna, zaštićena od vremenskih uslova i pod neprekidnim video nadzorom - rekao je za "Niške Vesti" direktor Parking servisa Marko Janković.

Veličina garaže je 1.580 m2, a imaće oko 50 mesta za automobile.

- Jug Srbije do sada nije imao takav objekat. Zatvorenu garažu traže uglavnom turisti, stranci koji posete Niš, kao što i mi zbog bezbednosti tražimo garažu na zatvorenom prostoru kada odemo u bilo koji drugi grad - istakao je Janković.

Direktor Parking servisa podseća da je ovu garažu Direkcija za izgradnju grada Niša izdala privatnom licu pod sumnjivim okolnostima.

Podzemna garaža ispod tržnog centra "Ambasador" izgrađena je 90-ih godina.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.