NavMenu

ProCredit banka predstavlja specijalnu ponudu za oročenu štednju u evrima

Izvor: Promo Utorak, 10.11.2015. 14:54
Komentari
Podeli

Tokom meseca štednje ProCredit banka je predstavila specijalnu ponudu za klasičnu oročenu štednju u evrima na 14 meseci, sa kamatom koja iznosi 1,5%. Uz to klijenti dobijaju besplatno internet i mobilno bankarstvo tokom trajanja oročenja, saopšteno je iz te banke.

Prilikom odluke da novac štede u banci potrebe građana su različite: jednima je važnije da banka nudi što više usluga elektronskog bankarstva, druge više zanimaju uslovi kreditiranja, dok je nekima izuzetno bitna rasprostranjenost mreže poslovnica i bankomata. Najbolje je za početak prikupiti informacije o uslovima koji se nude na tržištu i na osnovu njih suziti izbor.

Igor Anić, član Izvršnog odbora ProCredit banke, čitaocima preporučuje da je najbolje da informacije o štednji saznaju iz prve ruke, to jest da je poželjno posetiti poslovnicu banke i porazgovarati sa bankarima.

- Oni su tu da nam na temelju naših finansijskih potreba i mogućnosti, ponude odgovarajući spektar proizvoda i usluga, savetuju najbolje rešenje i odgovore na sva naša pitanja i nejasnoće.

Izuzetno je bitno izabrati banku koja pruža sigurne, pristupačne i transparentne štedne i bankarske usluge. ProCredit banka je jedina nemačka banka u Srbiji, koja posluje po nemačkim standardima a da pri tome deponovani novac ostaje u Srbiji i služi za razvoj domaće privrede. Predstavlja dobar izbor banke za mala i srednja preduzeća koja stvaraju radna mesta i pokreću ekonomski razvoj. U prilog tome govori i podatak da je svaki peti preduzetnik u Srbiji uzeo kredit u ProCredit banci.

O otvorenosti i transparentnosti ProCredit banke govori i činjenica da je jedina banka u Srbiji koja podleže "Fitch" rejtingu, dok se ostale banke predstavljaju samo kroz rejting njihovih grupa.

ProCredit raspolaže mrežom od 156 bankomata širom Srbije, uključujući zone za samouslužno bankarstvo dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji i eurske bankomate za uplate i isplate u evrima, što štednju čini stalno dostupnom i fleksibilnom.

Za većinu koji ne traže samo jedan proizvod - npr. tačno određeni kredit ili karticu – bilo bi dobro da obrate pažnju na sledeće stvari: koliki su troškovi tekućeg računa, koliki je trošak i visina prekoračenja po računu, gde postoje poslovnice i bankomati, kakvi su uslovi štednje i kredita, kakva je kartična ponuda i ponuda elektroničkog bankarstva. Na osnovu ovih kriterijuma lakše je napravi dobar izbor.

Glavni savet za štednju je da bude kontinuirana, jer posmatrano na srednji i dugi rok, može predstavljati realno lep izvor nekih budućih investicija. U svakom slučaju štednja je povoljnija nego potrošački krediti i donosi konstantno građenje vrednosti za domaćinstvo i porodicu. Štednja u bankama je najsigurniji vid štednje, a izbor banke je najvažniji, navedeno je u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.